Tilde de Paula Ebys nya barnbesked efter bilden

Tilde de Paula Eby och maken Thomas

Programledaren Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest folkkära profiler i tv-rutan – men på hemmaplan är hon minst lika framgångsrik med maken Thomas och de fyra barnen. Nu delar hon med sig av en ny bild bakom kulisserna, och väljer att avslöja ett barnbesked.
Fem kändisbarn som är beräknade 2021
Slå på ljud

Programledaren Tilde de Paula Eby, 48, har de senaste åren varit en av de mest hyllade och prisade programledarna i svensk tv. Tidigare var hon en av profilerna som ledde Nyhetsmorgon, men sen drygt två år tillbaka driver hon nyhetsprogrammet Efter fem i TV4. Tilde var även fram tills ifjol programledare för Let's dance tillsammans med kollegan David Hellenius.

– Det var dags för någon annan med kraft, energi och kärlek att ta sig an detta fantastiska projekt. Det finns inget självändamål i att just jag eller någon annan ska göra ett program. Fasiken, det är på sin plats att lämna utrymme åt fler att få njuta av den här jätteproduktionen som det faktiskt är, berättade Tilde då om beslutet att lämna succén.

Sysslolös är hon dock inte, framför allt har hon fortsatt att programleda Efter fem. Och bakom kulisserna har hon även en väldigt fin familj att tillbringa tid med.

Tilde de Paula Eby om drömmen om fler barn

Tilde är sedan nio år gift med musikern Thomas de Paula Eby och tillsammans har de sonen Ilyah. Sedan tidigare relationer har hon även barnen Naemi, Zion och Elian.

När programledaren gästade programmet Renées brygga i TV4 berättade hon öppet om att hon och Thomas gärna hade velat ha fler barn.

Tilde de Paula Eby med maken Thomas.

Tilde med sin stora kärlek – maken Thomas. De har varit gifta i drygt nio år och kärleken spirar fortfarande.

Charlotte Brunzell/TT

– Vi hade hoppats på det. Men det blev inte så. Min kropp kanske bara var klar med den biten, vi undersökte det aldrig. Vi försökte och konstaterade att det inte verkade bli någonting. Några vänner sa att jag kanske borde göra IVF. Men nja… det är ingen kris på något sätt. Det hade varit kul och välkommet med ett till barn, men nu blev det inte så. Jag är glad och tacksam över de barn jag har, berättade Tilde.

Men fyra graviditeter har onekligen gett Tilde minnen för livet, inte bara i form av de högst älskade barnen. Häromdagen publicerade hon en bild på sig själv från kulisserna av Efter fem där hon visade att varje hårstrå inte ligger rätt hela tiden.

”Till och med MITT HÅR har gått in i en mindre klädsam strejk av något slag”, skrev hon och visade hur en del av luggen ser ut att ha gått av. Och i klippet konstaterar hon:

– Alltså så oklar luggsituation här. Men så oklart, vad är det här?

Tilde de Paula Ebys svar om fler barn

En följare fick uppenbarligen flashbacks av Tildes hårproblem och konstaterade att man kan tappa håret och ha sådana avskavda små slingor efter att man fött barn. Vilket är något även Tilde minns – samtidigt som hon konstaterar att det nog inte blir fler barn, även om hon inte stänger dörren helt.

”Jag minns!! Men det är snart 10 år sedan jag fick senaste (och med största sannoliket sista) barnet", svarar hon med flera skrattande emojis.

Fler barn eller ej, och oavsett längd på luggen, så kan vi konstatera att Tilde är superhärlig som bjuder på sig själv!

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrinks första ord om okända otroheten

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Bingolotto – tittarnas ilska

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Christine Olsson/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN