TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Mattias Pettersson visar upp viktökningen efter Robinson – 28 kilo

01 apr, 2021 
AvOla Lagerström
Mattias Pettersson i Robinson 2020.
Hur lever Mattias Pettersson ett år efter Robinson? Här berättar han!
✔︎ Visar utseendeförvandlingen – har gått upp 28 kilo: ”Vad har hänt?”.
✔︎ Svåra sjukdomen: ”Nedbäddad i fyra veckor”.
✔︎ Visar upp nya kärleken: ”Sjukt snygg”.
Annons
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i RobinsonBrand logo
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i Robinson

Mattias Pettersson, 52, var tunn som en räka i Robinson. Men sedan dess har mycket hänt...

Motalabon går numera på rosa moln. Flickvännen Malin, 47, som jobbar som VD-sekreterare, har satt guldkant på hans tillvaro.

– Hon är oerhört positiv, glad och omtänksam. Hon är generös och givmild – och sjukt snygg! Dessutom gör hon världens godaste morotskaka, berättar Mattias vars kärlekslycka resulterat i en oönskad viktuppgång.

Mattias Pettersson och flickvännen Malin.
Mattias och Malin.

När han kom hem efter Robinson-äventyret vägde han 63 kilo, något han tämligen fort åt ikapp. Nu har han på kort tid gått upp från 80 till 91 kilo.

Mattias om viktuppgången

Från 63 kilo till 91 alltså på drygt ett år. En ökning på 28 kilo!

– Du vet, man blir lite mer passiv när man har tjej. Dessutom har coronan gjort sitt, nyligen hade både Malin och jag det. Jag låg nerbäddad i sängen i fyra veckor. Hon matade mig med godis, morotskakor och bullar. Du vet, jag älskar socker, förklarar Mattias för Hänt.

Annons

När han hade tillfrisknat från Covid-19 ställde han sig framför en helkroppsspegel – och fick sitt livs chock. Han kände knappt igen sig själv, avslöjar han.

– Jag var fet som en gris, liksom. Jag hade fått värsta magen. Det var obehagligt. Vad har hänt, liksom? Jag hade ju för fan magrutor tidigare. Plötsligt är jag stor som ett hus!

Mattias Pettersson.
Mattias direkt efter Robinson och ett år senare.

När Hänt påtalar att viktökningen inte syns på bild, protesterar Mattias högljutt.

– Fläsket sätter sig inte i ansiktet på mig, det sätter sig på magen och midjan. Jag ser ut som en tunna på mitten! Jag pratade med en polare häromdagen. Jag sa att han var så jävla smal. Då svarade han: ”Hellre det än att se ut som en bakpotatis med tändstickor till armar och ben”. Tyvärr har han rätt, suckar Mattias.

Annons

– Det är skit, det här. Jag måste börja träna. Problemet är att min rygg är så jävla dålig. Om jag spelar tennis en gång så är jag helt väck i tre veckor. Något måste göras, men jag vet inte vad. Jag känner mig allmänt jävla tung. De är inte lätt, men jag måste vända det här nu.

Vad säger Malin?

– Hon är för snäll. Hon säger bara: ”Jag tycker inte att det är så farligt”. Det där med ”inte så farligt” är bara en bekräftelse på att jag blivit en tjockis.

Foto: TV4 & Privat

Annons