Därför känner du igen Tova-Sophia Aronsson i Robinson 2021

Tova-Sophia i Robinson 2021

FOTO: TV3, TV4
Tova-Sophia Aronsson är en av deltagarna i Robinson 2021.
Men om tittarna känner igen henne sedan innan så är det inte konstigt alls, då hon synts i tv-rutan två gånger tidigare!

Äntligen! Robinson Sverige 2021 är igång och som vanligt är det Anders Öfvergård, 53, som är programledare. Alla deltagare är nu avslöjade och en av årets tävlande är Tova-Sophia Aronsson, 35, från Onsala. Hon är salongsägarinna och frisör som tog med sig en hårborste som sin personliga sak till Robinson.

Men visst kan tv-tittarna känna igen Tova-Sophia sedan tidigare?

Tova-Sophia i Sveriges modigaste på TV3

I Sveriges modigaste, ett program på TV3 som Frida Nordstrand var programledare, fick deltagarna utmana sig för det som det varit som mest rädda för – exempelvis vatten, höjder, eld och trånga utrymmen.

I programmet var Tova-Sophia en av utmanarna. Dock blev resan inte långvarig då hon åkte ut efter sin första tävling.

– Jag trodde verkligen att jag skulle känna att det var extremt jobbigt att förlora, men jag måste erkänna att det känns helt okej, sa Tova-Sophia när hon förlorade tävlingen och lämnade programmet med orden:

– Jag känner att min stolthet och min heder som jag kom hit med tar jag med mig hem.

Tova-Sophia i Sveriges modigaste

Tova-Sophia i Sveriges modigaste.

FOTO: TV3

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Bonde-Pelle Hansson Edh om nya kärleken

Tova-Sophia i Första dejten på SVT

Men sitt deltagande i Sveriges modigaste är inte enda gången som Tova-Sophia synts i rutan.

I säsong 3 av Första dejten på SVT så dök hon nämligen upp igen. Denna gången sökte hon kärleken och hoppades på att få träffa en spännande person på en blinddate. Hon berättade i programmet att hon bland annat var trött på utseendefixerade killar.

Tova-Sophia fick träffa Karl som verkar vara en varm och genomsnäll värmlänning. Han sökte till programmet i hopp om att få svaret på vad äkta kärlek egentligen är.

Karl och Tova-Sophia i Första dejten

Tova-Sophia med dejten Karl i Första dejten.

FOTO: SVT

Tova-Sophia och Karl valde i slutet av programmet att tacka ja till en ytterligare dejt med varandra. Men tyvärr ledde det inte till någon kärleksrelation.

Om Tova-Sophia hittar kärleken i Robinson istället återstår att se. Men en sak som är säker är att hennes resa kommer bli spännande att följa!

Robinson har premiär söndagen den 21 mars klockan 21.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: TV4:s mörkande av Robinson – avslöjandet efter tittarnas undran

FOTO: TV3, TV4