Elias Akyol om romansryktet mellan honom och Tova-Sophia i Robinson

Elias Akyol & Tova-Sophia Aronsson

När Tova-Sophia Aronsson och Elias Akyol försvann iväg för att plocka bär började Alex Chennaoui snabbt misstänka att det hänt något mer mellan deltagarna.
Nu berättar Elias för Hänt vad det var som faktiskt hände och hur relationen till Tova-Sophia ser ut idag.

Gränslandet är i full gång och de som just nu befinner sig där i hopp om att kunna tävla sig tillbaka till Robinson är Tova-Sophia Aronsson, Elias Akyol, Alex Chennaoui och Wilma Wernersson. I kvällens avsnitt av programmet ger Tova-Sophia och Elias sig iväg för att plocka bär, men när de varit borta ovanligt lång tid börjar Alex ana ugglor i mossen.

– Elias och Sophia har ju varit borta en bra stund. De sa att de hade gått vilse, gått förbi lägret, gått tillbaka och sen gått åt fel håll. Det lät lite orealistiskt men jag har faktiskt gjort det själv så det går att gå vilse. Det gör det. Och sen tydligen hade hon vurpat på en sten och stukat foten, så det tog extra lång tid att komma tillbaka, säger han lite skeptiskt innan han fortsätter:

LÄS MER: Så gick det sen för paren i Älskar, älskar inte – barnbeskedet efter programmet

– Men de kom tillbaka och var lite svettiga och fnittriga så jag vet inte riktigt vad de har hittat på i skogen.

Nu svarar Elias på romansryktet och berättar för Hänt vad det var som egentligen hände när de var borta i skogen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elias berättar sanningen - det hände egentligen i skogen

När Hänt når Elias berättar han att det inte finns någon sanning i Alex påstående, utan att det faktiskt var som han och Tova-Sophia berättar i programmet.

”Alex har en livlig fantasi. Det har absolut inte hänt något ”romantiskt” i skogen mellan mig och Sophia utan vi gick faktiskt vilse på riktigt”, skriver han.

Men trots att Alex misstankar inte stämmer överens med verkligheten lägger inte Elias någon värdering i att han spekulerar.

”Jag tycker egentligen inte så mycket om vad Alex säger utan det är ju uppenbart att han driver och försöker skoja lite om situationen, han gick ju själv vilse för några veckor sedan”, förklarar han.

Så är Elias och Tova-Sophias relation idag

Snart ett år har gått sedan inspelningarna av programmet och idag har Elias och Tova-Sophia en fin relation till varandra.

”Min och Sophias relation är bra på en vänskaplig nivå vilket den alltid har varit - varken mer eller mindre”, förklarar Elias för Hänt.

Hänt har sökt Tova-Sophia för kommentar.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Elias Akyols liv utanför programmet – därför sökte han

LÄS OCKSÅ: Olivia Baldwins ilska efter Andreas Alseryds ord i Robinson

Senaste nytt