Så är Pernilla Wahlgrens relation till Magnus Norman

Pernilla Wahlgren & Magnus Norman

Jessica Wahlgren var tidigare gift med Pernilla Wahlgrens bror Linus Wahlgren. Såhär är Pernillas relation till Jessicas nya fästman Magnus Norman.

Det var i slutet av förra sommaren som Jessica Wahlgren avslöjade att hon hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från ex-maken Linus Wahlgren. Den lycklige visade sig inte vara någon annan än tennisspelaren Magnus Norman, och sedan dess har paret inte varit fega med att visa upp sin starka kärlek till varandra.

Men när man är tillsammans med någon är det ofta viktigt att partnern funkar med sina vänner, och i Jessicas fall är hennes närmsta vän Pernilla Wahlgren. Såhär är Magnus relation till Pernilla.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jessica Wahlgren och Magnus Normans förlovningslycka

Sedan Jessica och Magnus gick ut med sin kärlek för snart ett år sedan har det gått fort för paret. Ganska snart bestämde de sig nämligen för att flytta ihop, och idag äger de en gemensam villa i Täby utanför Stockholm.

LÄS MER: Carolinas kris – efter separationen från Alexander

Men det är inte det enda stora steget paret har tagit. I mitten av mars kunde de nämligen också berätta att de förlovat sig. På Instagram skrev Jessica om den stora lyckan:

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Jag kan inte fatta att vi ska gifta oss!!!”

Men kärleken till varandra verkar inte vara det enda som har klaffat. Magnus verkar nämligen också gått hem hos Jessicas vänner.

Så är Pernilla Wahlgrens relation till Magnus

När man ska introducera sin partner till sina vänner är det vanligt att man är nervös, men någon som redan har den delen avklarad är Jessica. På Instagram har man nämligen sett Magnus spendera en hel del tid med Jessica och hennes vänner, och för bara några veckor sedan var de dessutom på en padelresa tillsammans.

Men någon som man har sett Magnus spendera lite extra tid med är den nära vännen Pernilla. Nu avslöjar Pernilla hur deras relation ser ut.

”SOM jag saknar att få duka till mysig middag i Casa Rosa! Inne eller ute – spelar ingen roll. Bara man är omringad av fina vänner och god mat , så löser sig resten! Just denna kväll var det Susanne och Peppe och Jessica och Magnus som var mina middagsgäster. Avslutade kvällen ute på min övre terass , där man alltid sitter skyddad – både från regn och stark sol”, skriver hon på sin blogg.

Pernilla har alltså haft över Magnus och Jessica med flera på middag, och av hennes text att döma verkar de ha det väldigt trevligt ihop. Och att Jessica tidigare varit gift med hennes bror Linus verkar inte stå i vägen för henne och Magnus relation.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgens nya kärlek – här är allt vi vet om honom

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Jessica Wahlgrens nya lyxhus med Magnus Norman

SENASTE NYTT!