Pernilla Wahlgens nya kärlek – här är allt vi vet om honom

Pernilla Wahlgren dejtar en ny kille.

I podcasten Ursäkta avslöjade Bianca Ingrosso att hennes mamma Pernilla Wahlgren dejtar någon.
Ännu har Pernilla inte gått ut med vem det är.
Här har vi samlat ihop allt vi känner till än så länge.

Artisen Pernilla Wahlgren, 53, har varit singel i flera år men under förra veckan avslöjade hennes dotter Bianca Ingrosso, 26, att hennes mamma dejtar någon. Vi vet fortfarande inte vem det är, det har varken Bianca eller Pernilla avslöjat ännu. Genom att ta del av poddar och andra program som familjen Wahlgren medverkar i så har vi nu sammanställt allt vi vet om den hemliga kärleken.

Bianca Ingrosso avslöjar att Pernilla dejtar någon

Under förra veckan gästade Bianca Ingrosso podden Ursäkta. Där var hon vikarie åt komikern Johanna Nordström, 25, som har podden tillsammans med Edvin Törnblom, 25. I podden avslöjar Bianca att hennes mamma nu dejtar.

LÄS MER: Pernilla berättar sanningen om nya kärleken

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara med henne och de är inte ihop än, de bara dejtar, säger Bianca i podden Ursäkta.

Pernilla Wahlgrens ord om nya kärleken

Efter att Bianca Ingrosso gick ut med att hennes mamma dejtar har flera medier blivit tokiga och försökt att lista ut vem det är. I en intervju hos Rix MorronZoo i veckan frågar programledarna ut Pernilla om killen hon dejtar.

– Nej men ja, jag dejtar men sen får vi väl se vad som händer, säger Pernilla i radiointervjun.

Pernilla Wahlgrens nya pojkvän liknar Max Ryan

Trots att vi inte vet vem killen Pernilla Wahlgen dejtar är, vet vi ändå en hel del om honom.

I podden Ursäkta berättar Bianca Ingrosso att killen Pernilla dejtar är snygg och liknar skådespelaren Max Ryan, 54. Max Ryan är mest känd för sin medverkan i Sex & the city 2 där han spelar Rikard Spirt. I intervjun med Rix MorronZoo skämtar Pernilla om att det är Max Ryan hon dejtar.

– Ja nej men det är han. Det är jag och Max, säger Pernilla.

Max Ryan på filmpremiären av Sex and the City 2 i London. 27 maj 2010
FOTO: REX


Kopplingen från podcasten Wahlgren & Wistam

Noggranna lyssnare av podden Wahlgren & Wistam kan lägga ytterligare en pusselbit till pusslet. I podden har Pernilla och Sofia Wistam, 54, tidigare pratat om en första dejt som Pernilla var på. Om det är samma man som Pernilla dejtar nu, skulle det innebära att de har träffats i flera månader.

Artikeln kommer att uppdateras när vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya kärleksrelation – första orden om romansen

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya video visar upp relationen med Bianca Ingrosso

FOTO: Youtube/Instagram