Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om nya dejten

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om nya dejten

Bianca Ingrosso har nyligen avslöjat att mamma Pernilla Wahlgren har någon som hon dejtar. Nu väljer Pernilla att bryta tystnaden om hennes nya kärlek.
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, är just nu högaktuell som en av panel-medlemmarna i det nya musikprogrammet The Masked Singer, tillsammans med Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai.

Men det är inte bara i TV4:s nya succéprogram som Pernilla syns till. Under förra veckan kunde tittarna även se henne i SVT när hon gästade Bäst i test. I podden Wahlgren & Wistam förklarade hon då att det blev lite stressigt för hon visste inte vilket program hon skulle välja att se, eftersom programmen sänds exakt samtidigt.

Men förutom det kan Pernilla även titulera sig som artist, tv-profil, poddare, programledare, bloggare och influencer. Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, 26, så har hon det egna reality-programmet Wahlgrens värld som går att ses på Kanal 5 och Discovery +.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos avslöjande om Pernillas dejtingliv

Bianca är även hon en stor profil inom branschen och precis som sin mamma har hon många bollar i luften. Den här veckan hoppade hon in som vikarie för Johanna Nordström, 25, i podden Ursäkta. Johanna är nämligen sjuk med covid, så hennes podd-kollega Edvin Törnblom behövde snabbt hitta en ersättare – och det blev Bianca Ingrosso.

I podd-avsnittet berättade Bianca en hel del okända detaljer, bland annat att hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 26, nu är ett par återigen. Paret har haft ett av-och på förhållande i flera år, så den vanligaste frågan hon får från följarna är om de är tillsammans eller inte. Detta är något hon berättar i podd-avsnittet.

– Om jag och Phillipe är tillsammans igen typ. Vi är tillsammans igen säger hon och fnittrar.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Men en annan detalj som Bianca kunde avslöja i podcasten handlade om mamma Pernilla. Enligt Bianca är det nämligen så att Pernilla har träffat någon.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer.

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om kärlekslivet

I podden berättar Bianca berättar däremot att hon inte hunnit träffa Pernillas flirt än.

– Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar.

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren

Bianca och Pernilla berättar om saker följarna inte vet om dem.

Foto: Youtube

Men i Biancas senaste vlogg på Youtube kan hon nu avslöja ytterligare detaljer om Pernillas nya man. Men den här gången får även Pernilla chansen att komma till tals och nu bryter hon tystnaden!

– En sak ni inte vet om mig är att min mor har fått ligga, säger Bianca i vloggen och Pernilla fyller i:

– Kan hända, kan hända, säger hon.

FOTO:

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Bianca Ingrosso träffa Pernilla Wahlgrens nya kärlek

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins öppna pik till Pernilla Wahlgren

FRÅN FÖRSTASIDAN