Därför vill inte Bianca Ingrosso träffa Pernilla Wahlgrens nya kärlek

Pernilla Wahlgren & Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har valt att inte träffa mamma Pernilla Wahlgrens nya kärlek än. I podden Ursäkta berättar hon nu varför.
– Jag vill att...

I podcasten Ursäkta avslöjade Bianca Ingrosso att hon och tidigare pojkvännen Phillipe Cohen nu hittat tillbaka till varandra ännu gång. Men Bianca verkar inte vara den enda i familjen som kärleken blomstrar för. I samma avsnitt avslöjade hon nämligen att även Pernilla Wahlgren funnit kärleken.

Men trots att Bianca och Pernilla är väldigt nära varandra har Bianca inte träffat sin mammas nya dejt än - och det verkar faktiskt vara Biancas val. Nu berättar hon varför hon inte har velat träffa honom.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens nya relationsbesked – träffar någon

Det var i podden Ursäkta som Bianca i förbifarten droppade att Pernilla har träffat någon. Hon sa sedan att hon inte riktigt visste om hon fick berätta det eller inte, men avslöjade ändå några detaljer för lyssnarna.

LÄS MER: Carolinas sorg efter separationen från döttrarna

– Hon dejtar nu. Jag är så glad för hennes skull. Han är så fucking snygg. Men jag vågar typ inte säga mer, säger hon innan hon fortsätter:

– Du vet, de va på en dejt som hon inte ens minns för att hon var så full. Hon kom dit efter en aw och minns inte ens att hon varit där. Men han tycker att hon var dötrevlig.

Hon får sedan frågan om hon tror att de kommer att flytta ihop varpå hon snabbt svarar:

– Jag hoppas det!

Bianca verkar med andra ord vara positivt inställd till denna man, men trots det har de inte träffat varandra än. Nu berättar Bianca varför.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Därför vill inte Bianca träffa Pernillas nya kärlek

Det är när Edvin Törnblom frågar om Pernillas nya dejt är trevlig som Bianca svarar:

– Säkert, säkert, säkert.

Hennes svar får Edvin att undra om de verkligen har träffats och när han då ställer kontrollfrågan verkar så inte vara fallet.

– Nej. Jag vill att han ska få vara hennes först. De är inte ihop utan de dejtar. De liksom ses, svarar Bianca då.

Det verkar alltså som att Bianca vill ha lite is i magen och låta de få ha sin kärleksrelation ifred ett tag innan han introduceras för familjen.

LÄS OCKSÅ: Så är Bianca Ingrosso och Alexander Svanbergs relation idag – efter Let's dance

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedt bekräftar kärlekslyckan: ”Min fästman”