LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför vill inte Bianca Ingrosso träffa Pernilla Wahlgrens nya kärlek

22 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Pernilla Wahlgren & Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har valt att inte träffa mamma Pernilla Wahlgrens nya kärlek än. I podden Ursäkta berättar hon nu varför.
– Jag vill att...
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

I podcasten Ursäkta avslöjade Bianca Ingrosso att hon och tidigare pojkvännen Phillipe Cohen nu hittat tillbaka till varandra ännu gång. Men Bianca verkar inte vara den enda i familjen som kärleken blomstrar för. I samma avsnitt avslöjade hon nämligen att även Pernilla Wahlgren funnit kärleken.

Men trots att Bianca och Pernilla är väldigt nära varandra har Bianca inte träffat sin mammas nya dejt än - och det verkar faktiskt vara Biancas val. Nu berättar hon varför hon inte har velat träffa honom.

Pernilla Wahlgrens nya relationsbesked – träffar någon

Det var i podden Ursäkta som Bianca i förbifarten droppade att Pernilla har träffat någon. Hon sa sedan att hon inte riktigt visste om hon fick berätta det eller inte, men avslöjade ändå några detaljer för lyssnarna.

– Hon dejtar nu. Jag är så glad för hennes skull. Han är så fucking snygg. Men jag vågar typ inte säga mer, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Du vet, de va på en dejt som hon inte ens minns för att hon var så full. Hon kom dit efter en aw och minns inte ens att hon varit där. Men han tycker att hon var dötrevlig.

Hon får sedan frågan om hon tror att de kommer att flytta ihop varpå hon snabbt svarar:

– Jag hoppas det!

Bianca verkar med andra ord vara positivt inställd till denna man, men trots det har de inte träffat varandra än. Nu berättar Bianca varför.

Därför vill inte Bianca träffa Pernillas nya kärlek

Det är när Edvin Törnblom frågar om Pernillas nya dejt är trevlig som Bianca svarar:

– Säkert, säkert, säkert.

Hennes svar får Edvin att undra om de verkligen har träffats och när han då ställer kontrollfrågan verkar så inte vara fallet.

– Nej. Jag vill att han ska få vara hennes först. De är inte ihop utan de dejtar. De liksom ses, svarar Bianca då.

Det verkar alltså som att Bianca vill ha lite is i magen och låta de få ha sin kärleksrelation ifred ett tag innan han introduceras för familjen.

Annons