Victoria Silvstedt bekräftar kärlekslyckan: ”Min fästman”

Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt är en av Sveriges absolut största internationella superstjärnor.
Men trots att hon genom åren synts i flera offentliga sammanhang har hon varit ytterst tyst om sitt privatliv.
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskar
Slå på ljud

Det finns ingen som passar in i uttrycket ”många bollar i luften” så väl som Victoria Silvstedt, 45. Under sin livstid har hon varit slalomåkare och modell, Playboy bunny och Fröken Sverige, aktiehandlare och välgörare. Ja, det är snarare lättare att räkna upp de yrken som Victoria inte har varit i närheten av.

Dessutom är hon en riktig lyxlirare och reser ofta jorden runt på olika jobb och mellan sina många boenden. I Sverige har Victoria en stor villa ute på Vaxholm som hon använder som semesterhus, men det är i Monaco som hon har sin bas större delen av året.

Där bor hon även tillsammans med sin pojkvän. Vem den mystiska pojkvännen är har Victoria aldrig velat avslöja då han inte tycker om att synas i mediala sammanhang, men sedan nästan tio år kopplas hon ihop med den schweiziske affärsmannen Maurice Dabbah som hon ofta syns tillsammans med. Senast i juni förra året fångades paret då de var på en härlig solsemester.

– Vem jag lever med vill jag inte kommentera, men det stämmer att jag har en sambo som jag är jätteglad över att ha i mitt liv. Det känns som att mitt liv vände efter 40, det var först då jag blev vuxen. Jag har mer skinn på näsan, inte bara i relationer utan även som entreprenör, har Victoria tidigare sagt om relationen i en intervju.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Var otrogen i förra relationen

Tidigare var Victoria gift med tv-journalisten Chris Wragge, 40. Paret levde tillsammans i nio år innan de valde att gå skilda vägar – något som Victoria tror kan ha att göra med hennes blomstrande kändisskap och den publicitet som det innebär.

Victoria har även i Sommar i P3 berättat att hon var otrogen mot Chris under äktenskapet.

Trots att hon sällan vill prata om sitt privatliv har Victoria i intervjuer berättat att hon i stunder kan längta efter barn. Hon är dock tydlig med att understryka att frågan inte är viktig för henne då hon både har sina syskon och sambos barn att ta hand om.

– Det liv jag har är jätteskönt, men jag vill gärna ha ett eget barn. Jag tänker att ”händer det så händer det”. Nu är det i alla fall möjligt, jag reser mindre – till skillnad mot förr när jag pendlade non-stop mellan Paris och Rom för tv-shower. Då var det omöjligt att tänka på barn, men nu har jag lugnat ner mig och skulle vilja ha ett barn i mitt liv, sa Victoria till tidningen Amelia för två år sedan.

Mystiska förlovningsringen

För en tid sedan var Victoria med i tv-programmet Efter fem där hon intervjuades av programledaren Tilde de Paula Eby. Där kommer återigen frågan om barn upp och denna gång fick Victoria Silvstedts svar många att haja till.

– Jag har en så stor familj redan, min fästman har barn, min syster har barn och min bror har barn. Och det är ju min familj, sa hon då.

Det är första gången Victoria använder sig av det kärleksfulla uttrycket ”fästman” offentligt. Dessutom kan man i samma intervju notera att hennes vänstra ringfinger pryds av en vacker ring med en gnistrande sten på toppen. Samma ring har Victoria synts använda ända sedan 2014, något som syns tydligt på bilder de senaste sju åren.

Utifrån det faktum att hon kallar sin hemliga kärlek för fästman och dessutom bär en otroligt vacker ring på ringfingret så är det inte helt omöjligt att de i all hemlighet förlovat sig, det är dock ingenting som den svenska stjärnan bekräftat.

Hänt har sökt Victoria Silvstedt för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Fångarna på fortet – TV4:s beslut

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya romans – efter alla år som singel

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN