TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singer

16 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Malou Wilson
Victoria Silvstedt är en världsstjärna.
Men det var länge sedan hon stod på en svensk scen sist.
Nu berättar hon sanningen bakom beslutet att ställa upp i TV4:s Masked Singer.
– Det var en jättekick, berättar Victoria Silvstedt i en exklusiv intervju med Hänt.
Annons
Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singerBrand logo
Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singer

Victoria Silvstedt, 45, har alltid haft många bollar i rullning samtidigt. Hon har varit slalomåkare och affärsängel. Men mest känd är hon kanske för att ha varit framgångsrik modell och utvikningsmodell. Bland annat är hon den första svensk som blivit utvald till Playmate of the Month av tidningen Playboy.

Framgången har kommit med en enorm publicitet och Victorias privatliv har många gånger rannsakats av både svenska och internationella medier. Inte minst då Victoria plötsligt gick skilda vägar med tv-journalisten Chris Wragge, 40. Äktenskapet höll i nio år men 2000 valde paret att gå skilda vägar – något som Victoria tror kan ha att göra med det blomstrande kändisskapet.

– Jag tror att det var en av anledningarna. För det var så otroligt mycket bilder. Vart än jag var så var det paparazzi. De följde efter mig och allt jag gjorde var så offentligt hela tiden. Så absolut tror jag att det var en stor faktor, har hon tidigare berättat för Hänt.

Annons

Därför ställde Victoria Silvstedt upp i Masked Singer

Maurice är en framgångsrik affärsman och har under sitt yrkesliv byggt upp en ordenligt förmögenhet. Dessutom kommer han från en mycket rik familj med affärssamarbeten i både Europa och USA.

Victoria är en stjärna vart hon än landar och kändisskapet har idag blivit en del av hennes vardag. Med journalister och produktioner som drar i henne världen över var det därför länge sedan man såg henne i ett svenskt sammanhang. Därför var det också många som lyfte på ögonbrynen under fredagens Masked Singer när Isvargen var tvungen att lyfta på masken och Victoria stod på scenen.

Annons

För Hänt berättar mångsysslerskan om varför hon valde att vara med i programmet.

– Jag tackade ja för att jag älskar utmaningar och jag älskar programmet!

Stora återföreningen

Att Victoria tackade ja till programmet kom dock med en hel del nerver då det var många år sedan hon sist deltog som deltagare i någon form av tv-produktion.

– Det var en jättekick att stå på scenen igen. Kände mig 20 år yngre, säger Victoria till Hänt.

Dessutom var hon glad över att träffa svenska kändisar igen och expertpanelen var ett kärt återseende.

– Jag har varit ett fan av Pernilla sedan tonåring så det var coolt och jag gillar Måns. Och kul att träffa David igen - Big fan!

FOTO: TV4/TT

Annons