Så är Bianca Ingrosso och Alexander Svanbergs relation idag – efter Let's dance

Bianca Ingrosso & Alexander Svanberg

Bianca Ingrosso och Alexander Svanberg dansade sig hela vägen till final i Let's dance 2016. Såhär är deras relation idag!

Fem år har gått sedan influencerdrottningen Bianca Ingrosso tog sig an dansgolvet i TV4:s succéprogram Let's dance. Vid sin sida hade hon ingen mindre än proffsdansaren Alexander Svanberg och tillsammans tog de sig hela vägen till final.

Väl i final förlorade de dessvärre mot artisten Elisa Lindström och besvikelsen var såklart påtaglig. I en intervju med Aftonbladet berättade de om känslorna kring resultatet.

– Det är surt nu verkligen. Jag ville det här mer än något jag någonsin velat i hela mitt liv, sa Bianca då.

Och Alexander höll med.

– Det känns väldigt tråkigt just nu. Man har ju liksom gett allt och då är det surt när det inte går hela vägen såklart.

Men många år har gått sedan dess och mycket har hänt i både Bianca och Alexanders liv. Såhär ser deras relation ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca om romansryktena i Let's dance

När man är med i Let's dance spenderar man väldigt mycket tid med sin danspartner och det tillhör därför inte ovanligheterna att det uppstår en hel del romansrykten under varje säsong. För Aftonbladet berättade Bianca tidigare om hennes tankar kring den grejen.

LÄS MER: Därför dejtar inte Benjamin – verkliga orsaken

– Jag förstår att det kan uppstå svartsjuka i det här programmet. Vi har fått höra att folk tror att vi är ett par och de vill att vi ska svara på alla romansrykten hela tiden, sa hon då.

Under Let's dance-perioden hade Bianca och tidigare pojkvännen Phillipe Cohen distansförhållande och Bianca var därför inställd på att det skulle kunna bli jobbigt. Men som tur var klarade de sig undan den konflikten.

– Jag har faktiskt frågat om han känt av någon svartsjuka men det har han inte. Min danspartner måste liksom ta på mig på vissa ställen men han fattar att det är så man måste dansa, berättade hon då.

Så är Biancas och Alexanders relation idag

Sedan Bianca och Alexander tävlade i programmet är det mycket som har hänt, inte minst i Biancas liv. På bara några år har hon skapat ett sminkmärke som är värt flera hundra miljoner kronor, gjort ytterligare säsonger av succéprogrammet Wahlgrens värld och dessutom fyllt Globen tillsammans med vännen och kollegan Alice Stenlöf. Bianca har med andra ord haft en väldigt hektiskt tid och hon har tidigare berättat att hon därför har svårt att hinna med relationer.

Men trots att Bianca och Alexander kanske inte hänger jättemycket längre så är de ändå väl insatta i varandras liv. På Instagram kan man nämligen se att den tidigare duon både följer varandra och då och då också stöttar med likes.

LÄS OCKSÅ: Dolph Lundgrens nya bild med fästmön Emma Krokdal väcker frågor

LÄS OCKSÅ: Därför avbröt Paul Michael Wrenkler sin medverkan i Robinson 2021

Senaste nytt