LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dolph Lundgrens nya bild med fästmön Emma Krokdal väcker frågor

20 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Dolph Lundgren och familjen
Dolph Lundgrens lycka tillsammans med den 38 år yngre fästmön Emma Krokdal är total.
Men efter en ny bild på Instagram är följarna förvirrade.
”Vilken av dem är din flickvän?”, skriver en person.
Annons
7 svenska kändisar som lyckats i HollywoodBrand logo
7 svenska kändisar som lyckats i Hollywood

I början av 2020 kom den glada nyheten att actionhjälten Dolph Lundgren, 63, hittat kärleken på nytt. Denna gång är det den norska personliga tränaren Emma Krokdal, 24, som fångat Hollywwodskådspelarens hjärta och i en intervju med norska TV2 berättade paret för första gången om förhållandet.

– Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, har Dolph Lundgren senare sagt till Aftonbladet via sin agent Johan Pråmell.

Emma kommer till en början från Trondheim i Norge men flyttade till Los Angeles för fyra år sedan och jobbar idag på det gym som Dolph ofta brukar besöka. Och det var även just där som han och Emma träffades för första gången. Redan under första mötet klickade dem direkt och sedan dess har förhållandet gått framåt i rask takt.

Egna orden om förlovningen

Bara några månader efter att paret gått ut offentligt med sitt förhållande valde Dolph att ta relationen till en helt ny nivå då han föll ner på knä och friade under en semester i Sverige. Emma svarade ett rungande ja och sedan dess har både Emma och Dolph visat upp kärleken på sociala medier otaliga gånger.

Annons

”Något väldigt speciellt hände här i Sverige”, skrev Emma på Instagram efter frieriet följt av ett rött hjärta och deras första bokstäver i namnen.

Tidigare har Dolph varit gift två gånger. Första gången med Peri Momm som han levde med i ett år från 1991 till 1992. Den andra gången blev det dock ett betydligt längre äktenskap med Anette Qviberg som har var gift med i hela 17 år innan paret valde att gå skilda vägar. Under sitt äktenskap hann Dolph och Anette dock få döttrarna Ida, 24, och Greta, 19.

Följarnas förvirring efter nya bilden

Ålderskillnaden mellan Emma och Dolph är 38 år – något som medier över hela världen reagerat på. Men Emma själv har i en intervju med TRD sagt att elaka kommentarer rinner av henne. Det viktigaste är att hon och Dolph är lyckliga tillsammans och att deras vänner och familj accepterar förhållandet.

– Naturligtvis kastar många skitkommentarer – mestadels äldre kvinnor. Men vi har också mycket bra återkoppling. Som jag sa tidigare bryr jag mig bara om vad våra familjer och nära vänner tycker. Alla andra kan säga vad de vill, sa Emma då.

Annons

Och visst är det många som har åsikter om Emmas ålder. Efter att Dolph lagt upp en bild på sig, sina två döttrar och flickvännen Emma haglar det nu in frågor i kommentarsfältet.

Umm... så vilken av dem är din flickvän”, är det en följare som frågar medan en annan verkar ha fått förhållandet mellan Dolph och Emma lite om bakfoten:

Ha en bra dag tillsammans med dina döttrar, som alla tre ser ut som dig!

FOTO: TT/Instagram

Annons