AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän – nu bekräftar hon

25 maj, 2021 
Pernilla Wahlgren och bild på hennes kärlek Christian Bauer
I våras avslöjade dottern Bianca Ingrosso att Pernilla Wahlgren dejtar igen efter flera år som singel. Sedan dess har frågor strömmat in om vem den nya kärleken kan vara.
Och nu är väntan äntligen över! Den nya pojkvännen heter Christian Bauer.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Pernilla Wahlgren, 53, har äntligen efter flera år som singel hittat kärleken igen. Hon har genom åren ofta uppmärksammat att hon inte letar efter en man och att hon trivs som singel – men det verkar nu vara ett minne blott.

Egentligen var det inte heller Pernilla själv som avslöjade att hon träffar någon, det stod nämligen dottern Bianca Ingrosso, 26, för i april. När hon i podden Ursäkta avslöjade för hela svenska folket att Pernilla börjat dejta.

– Ja hon dejtar nu. Jag är så glad för hennes skull, sa Bianca då.

Och nu är väntan äntligen över för nu visar Pernilla upp kärleken ordentligt efter alla frågor, spekulationer och gratulationer!

Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän

Pernilla däremot har varit ganska förtegen om vem killen hon dejtar är. I sin egen podd beskrev hon bland annat att hon ville hålla det på en låg nivå.

– Man vill ju ha den där första tiden för sig själv och jag har faktiskt ingen anledning att gå ut och berätta vad han heter eller vem han är eller någonting. Och han har inget intresse av det heller, sa Pernilla i podcasten Wahlgren & Wistam.

Annons

Men sedan dröjde det inte länge innan vi fick se små hintar av killen på Pernillas Instagram, vilket Hänt har rapporterat om tidigare. Där kunde vi se turturduvorna umgås i Pernillas lyxhus i Spanien, Marbella.

Pernilla filmade bland annat när de två åt luncher och middagar tillsammans men även när de myste med varandras händer. Med andra ord såg de riktigt kära ut!

Men så vem är Pernilla Wahlgrens nya kärlek? Nu visar hon äntligen upp honom och det är Christian Bauer.

Så träffade Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varandra

Det råder ingen tvekan om att de verkar kärare än någonsin! Men hur träffades de två egentligen? När Pernilla gästade Framgångspodden avslöjade hon att det inte var via nätdejtning.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, förklarade Pernilla i podden.

Annons

Samtidigt berättade Pernilla att hon är tacksam att hon vågade dejta igen efter att ha blivit sårad i tidigare relationer.

– Tills jag kom till en punkt där jag bara nej men jag kanske bara ska våga helt enkelt. Det är jag glad för, jag har ingen aning var det här kommer landa, men jag är väldigt glad att jag vågade kasta mig ut.

Till Aftonbladet bekräftar Pernilla Wahlgren att det är Christian Bauer som är mannen som fångat hennes hjärta.

”Jag kan bekräfta det”, skriver Pernilla i ett sms följt av ett rött hjärta.

Även Christian bryter tystnaden om relationen i ett sms till tidningen:

”Ja, vi är ett par. Tack för omtanken”, hälsar han.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren och Christian Bauer för en kommentar.

FOTO: Instagram, Kanal 5

Annons