Niclas Wahlgrens första ord om systern Pernilla Wahlgrens nya kille

Niclas Wahlgren, Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har nyligen gått ut med att hon träffat någon. Nu väljer hennes storebror Niclas Wahlgren att uttala sig om Pernillas nya kille.
”Värmer en lördagkväll”, skriver han.
Slå på ljud

För några veckor sedan kom den glada nyheten om att Pernilla Wahlgren börjat dejta någon. Det var i podden Ursäkta som hennes dotter Bianca Ingrosso avslöjade mammans romans.

Sedan dess har Pernilla berättat mer och mer om hennes nya kärlek. Bland annat ska han gilla skärgårdsliv och att åka båt. Enligt Bianca är han dessutom snygg och ska vara lik skådespelaren Max Ryan, 54. Max Ryan är mest känd för sin medverkan i Sex & the city 2 där han spelar Rikard Spirt.

Den senaste tiden har fansen varit otroligt nyfikna på vem det är som fångat Pernillas hjärta, men än så länge vill hon inte avslöja vad han heter. Det är med andra ord minst sagt annorlunda att dejta Pernilla Wahlgren, vilket är något han redan blivit varse om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Första dejten fångades på film

Redan på första dejten blev duon nämligen filmade och Pernilla förklarade då att det helt enkelt är så hennes liv ser ut.

– Första dejten vi var på så frågade han just det, och sa ”jag fattar inte hur det går till att ha en realityserie. Har ni folk som filmar hela tiden?” Jag svarade ”gud ja, hela tiden. Om du tittar runt dig just nu så sitter det kameror runt väggarna.” har Pernilla berättat.

Just nu befinner sig Pernilla och hennes kärlek på semester i Spanien. Närmare bestämt är de i Pernillas hus Casa Rosa, som ligger i Marbella.

Under resan i Spanien har följarna nu kunnat se den nya killen flera gånger. I början av resan kunde man nämligen skymta manliga händer eller ett ben på bilderna och videoklippen. Men under en middag med Pernillas vän Susanne Nordström så fick följarna se honom ordentligt.

ILSKA Niclas hårda kritik mot Robinson: ”Förbannad”

Niclas Wahlgrens ord om Pernillas nya kille

Det börjar alltså bli mer och mer officiellt mellan Pernilla och hennes nya kille. Det är något som hennes storebror Niclas Wahlgren nu kan bekräfta. När Pernilla la upp en bild på en frukost tillsammans med kärleken valde Niclas att lämna en kommentar till bilden.

”Breakfast for two”, skriver Pernilla till bilden.

”Förstår att ni är hungriga”, kommenterar Niclas.

Men faktum är att de orden är inte det enda som Niclas nu sagt om Pernillas nya kärlek. Nu har han också lagt upp en bild på Instastory där han konstaterar att både han och systern har något gemensamt.

”Syrran har skaffat kille, jag har skaffat infravärme. Båda värmer en lördagkväll”, skriver han skämtsamt.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens första bilder med nya killen – nu visar hon

LÄS OCKSÅ: Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

FOTO: Hans Shimoda/TT, Discovery+

SENASTE NYTT!