LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens första bilder med nya killen – nu visar hon

24 maj, 2021 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren befinner sig på en romantisk tripp i hennes hus i Marbella, det är något som vännen och poddkollegan Sofia Wistam nu bekräftar. Pernilla har lagt upp lite bilder från resan där hennes nya kärlek syns på små hörn.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

För några veckor sedan kom den glada nyheten om att Pernilla Wahlgren börjat dejta någon. Det var i podden Ursäkta som hennes dotter Bianca Ingrosso avslöjade mammans romans.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Sedan dess har Pernilla pratat om mannen som fångat hennes hjärta, men än så länge har hon valt att hålla honom utanför rampljuset. Däremot har Bianca berättat att Pernillas nya kärlek är lik en känd skådespelare. Nämligen Max Ryan, 54. Max Ryan är mest känd för sin medverkan i Sex & the city 2 där han spelar Rikard Spirt.

Pernilla vågade kasta sig ut och bli kär

När Pernilla gästade Alexander Pärleros podd Framgångspodden berättade hon en hel del nya detaljer om den nya kärleken i hennes liv. Alla som följer Wahlgrens värld vet att Pernilla varit singel i många år. Därför är hon nu extra stolt över att hon vågade kasta sig ut och tillåta sig själv att känna kärlekskänslor igen.

Annons

– Till slut så kände jag så här "nej jag har inget behov, jag längtar inte efter att träffa nån, kommer bara kännas konstigt, näej ska jag ha nån kille här hemma". Tills jag kom till en punkt där jag bara nej men jag kanske bara ska våga helt enkelt. Det är jag glad för, jag har ingen aning var det här kommer landa, men jag är väldigt glad att jag vågade kasta mig ut, förklarar hon.

Nya bilderna från Spanien visar nya killen

Just nu befinner sig Pernilla i Spanien, närmare bestämt i hennes semesterhus, som hon kallar för Casa Rosa, som ligger i Marbella. Hon är inte själv på resan och det är något som vännen Sofia Wistam nu bekräftar i podden Wahlgren & Wistam.

– Vi spelar ju in den här podden lite tidigare då, för att du ska dra iväg på en liten romantisk tripp, säger Sofia.

Eftersom Pernilla varit öppen med att hon inte dejtar fler än en person just nu så är det med största sannolikhet hennes nya kärlek som hon nu är med på resan. På de bilderna hon lagt upp kan man även se att det är manliga händer och manliga ben som skymtar på hennes Insta-stories.

Annons

Under tisdagseftermiddagen bekräftade Pernilla för Aftonbladet att hennes nya kille heter Christian Bauer och är 55 år. Han jobbar som säljare på företaget Lewa. Christian är också modell för en agentur som tillhandahåller ”vanliga” modeller. Han har bland annat gjort reklam för bolån och arbetskläder.

Här är några bilder från resan!

FOTO: Janne Danielsson JAD, Discovery+

Annons