TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bianca Ingrosso avslöjar hennes plötsliga utseende-förändring

23 maj, 2021 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har genom åren valt att förändra sitt utseende. Bland annat har hon färgat håret, fyllt läpparna och lagt in fillers under ögonen. Nu avslöjar hon ännu en detalj om hennes utseende.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Bianca Ingrosso, 26, gör succé både i tv-rutan och som entreprenör. Förutom att titulera sig som tv-personlighet så är hon även influencer och jurymedlem i Talang. Genom åren har man kunnat följa henne tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 53, i familjens egna reality-serie Wahlgrens värld.

Pernilla och Bianca har blivit unika i tv-serien med tanke på hur öppna de är om allting. I serien visar de nämligen upp allt ifrån bråk, stökiga utrymmen i hemmet men även glädjestunder och relationer. I nästa säsong har Pernilla bland annat utlovat att hon kommer prata om sin nya dejt.

Förutom att Bianca syns i diverse olika tv-sammanhang så är hon väldigt populär på Youtube och på Instagram. Efter att hon lagt upp en ny vlogg på Youtube är det direkt en stor skara prenumeranter som klickar sig in på kanalen för att se.

Möts av kritik efter vloggarna på Youtube

I hennes senaste vlogg fick Bianca dock en del kritik. Trots att många verkar uppskatta Bianca på Youtube så finns det samtidigt något som är en återkommande faktor. Följarna tycker nämligen att Biancas vloggar består av mycket mer reklam nu än förr. För ett tag sedan blev många tittare ledsna när Bianca släppte en video om att hon firade påsk – men som istället handlande om reklam för en brun utan sol-produkt.

Annons

Men i den senaste vloggen kritiserades hon alltså igen av tittarna då de tycker att större delen av den senaste videon består av reklam, i detta fall reklam för ett träningsmärke.

Det är dock inte alltid som följarna verkar tycka, för ofta förekommer även andra saker än reklam i Biancas vloggar. Nyligen så visade hon nämligen upp när hon och hennes lillebror Benjamin Ingrosso, 23, rök ihop på en födelsedagsmiddag.

Bianca om utseende-förändringarna

Enligt Bianca ska deras bråk ha handlat om att Benjamin kommenterat och uttryckt sig om hennes utseende och skönhetsingrepp, likt fillers.

– Bröder har en tendens att påpeka ens utseende och ens fillers. Han tror att jag lagt fillers i mina kinder just för att jag kan bli väldigt svullen på mornarna. Och det stör mig, för jag har aldrig lagt i fillers i mina kinder, säger hon och fortsätter:

Annons

– Och om jag hade gjort det så har ingen något med det att göra ändå. Däremot har mina fillers under ögonen möjligtvis vandrat ner och lagt sig som ett litet täcke, och det ska jag justera om typ två veckor.

I en Instastory kan Bianca nu avslöja en annan detalj som rör hennes utseende. Det första man reagerar på är att Bianca använder ett filter där hon plötsligt har blåa ögon.

Till bilden skriver hon:

”Ge mig blå ögon nu mannen”.

Bianca kommer också med ett avslöjande om hennes riktiga ögonfärg.

”Rolig fakta dock: Mina ögon byter på riktigt färg varje dag från bruna till blåa till gröna”, skriver Bianca.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Discovery+

Annons