Bianca Ingrosso ryter ifrån efter följarnas kommentarer om lyxlivet

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso lever ett privilegierat liv och det vet hon om. Följarna däremot verkar inte tycka samma sak, så nu väljer Bianca att ryta ifrån efter deras kommentarer.
– Jag vet om att jag lever ett lyxigt liv, säger Bianca.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers. Förutom att ha en huvudroll i familjens egna realityserie Wahlgrens värld så sitter hon även i Talang-juryn.

LÄS MER: DIAGNOS Starka reaktioner efter Åsas ord om barnen

Förutom att driva ett stort Instagramkonto så har Bianca också en Youtubekanal med nästan 400 000 prenumeranter. Hon driver även sitt eget företag, sminkföretaget Caia, som expanderar mer och mer för var dag. Bianca har även vunnit entreprenörspriser som Årets kvinnliga stjärnskott.

Det går alltså bra för Bianca ekonomiskt och det är hon öppen med. Hon visar ofta upp sina nya inköp som hon väljer att unna sig. Nyligen stod det även klart att affären om lyxlägenheten i Palma hade gått i lås. Lägenhetskomplexet är under uppbyggnad och beräknas vara färdigt under 2022.

Bianca och Phillipe är ett par igen

Desto tuffare har det dock varit på kärleksfronten. Under hösten märkte följarna att pojkvännen Phillipe Cohen, 26, inte syntes till längre i hennes vloggar och Instagram-stories. I början av året förklarade Bianca att de inte längre var ett par.

Det beskedet varade dock inte särskilt länge, för nyligen kunde Bianca berätta i podden ursäkta att de hittat tillbaka till varandra.

– Nej vi är tillsammans. Det känns underbart. Han är så jävla sexig, säger Bianca då i podden.

Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen

Bianca och Phillipe har haft ett av- och påförhållande i flera år.

Karin Trnblom/TT

Sedan dess har det strålat om Bianca och hon är väldigt lycklig med livet, detta är något hon berättar om i hennes senaste vlogg. Negativa kommentarer verkar alltså vara inte beröra Bianca särskilt mycket nu för tiden, även om vissa fortfarande smärtar.

– Jag ser att jag får vissa kommentarer på Youtube som så här "du lever ett så lyckligt liv" och pratar om mig som bortskämd och att jag inte förstår någonting. Och det kan göra mig ganska förnärmad, säger Bianca.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca ryter ifrån efter kritiken om lyxlivet

Det är ingen hemlighet att Bianca lever ett liv i lyx och flärd – detta är något hon vet om.

– Om det är nånting som jag är medveten om så är det att jag lever ett väldigt lyxigt, ytligt liv, säger hon och fortsätter:

– Så jag vill bara säga det till alla som kommenterar; jag vet om att jag lever ett väldigt lyxigt och privilegierat liv. Jag kan inte ta bort det men jag kan vara väldigt medveten och vara väldigt tacksam. Jag vet att inte alla inte har det som jag till exempel.

Bianca menar också att hon är lyckligt lottad att alla i hennes familj också mår bra och har tak över huvudet.

– Alla i min släkt och nära och kära är friska, lyckliga och hälsosamma. Jag har väldigt mycket och jag unnar mig. Och jag har en uppfostran där jag är väldigt medveten om det privilegiet jag lever i, säger Bianca.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrossos återförening med Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Emilio Ingrosso om kampen när han lämnade Bianca: ”Fick dra bort henne”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+