LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrossos återförening med Phillipe Cohen

14 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett par igen.
Nu bryter Pernilla Wahlgren tystnaden om återföreningen.
Annons
Tre härliga citat från Bianca IngrossoBrand logo
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso

Drygt två veckor har gått sedan Bianca Ingrosso droppade den stora bomben att hennes mamma Pernilla Wahlgren börjat dejta en person efter flera år som singel.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, sa hon då i podcasten Ursäkta.

Men Pernilla är inte den enda det går bra för på kärleksfronten i familjen Wahlgren. Även dottern Bianca har det väldigt bra just nu. Bianca och tidigare kärleken Philippe Cohen är nämligen ett par igen.

Nu bryter Pernilla tystnaden om dottern och Phillipes återförening.

Bianca och Phillipe är tillsammans igen

Den berömda duon Bianca och Phillipe har varit ett par i många år, men det har inte varit helt odramatiskt. Under deras år tillsammans har de gjort slut och blivit ihop igen ett flertal gånger, och senast i februari bekräftade Bianca att de hade gjort slut igen.

Annons

– Jag kommer för alltid att älska Phillipe, han är fortfarande familj, min bästa vän och jag tror aldrig att jag kommer släppa honom. Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra. Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, och är långt ifrån över varandra, sa hon då

Men i samma podd-avsnitt som Bianca släppte den stora bomben att Pernilla har träffat någon, bekräftade hon även att hon och Phillipe har gått tillbaka till varandra ännu en gång.

Pernilla Wahlgrens bryter tystnaden om Bianca och Phillipe

Och sedan det nya relationsavslöjandet verkar Bianca minst sagt njuta av att tillbringa tid ihop med sin kärlek, och någon som också varit med på ett hörn är mamma Pernilla.

På sin Instagram har nämligen Pernilla delat med sig av en bild från en kväll som hon haft tillsammans med Bianca och Phillipe, och av bilden att döma verkar de ha haft minst sagt kul.

”Låt oss säga att denna bild summerar gårdagen väldigt bra...!”, skriver hon under en bild på henne, Bianca, Philippe och hunden bilden följt av skrattemojiis.

På bilden syns trion ha otroligt kul tillsammans, och i kommentarsfältet är det många som har roligt åt bilden.

Hahahaha, döööör!!”, skriver bland annat Linus Wahlgren som också närvarade under kvällen.

Annons