LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrosso stöttas av mamma Pernilla Wahlgren under pandemin

06 maj, 2021 
AvJonna Wennerberg
Oliver Ingrosso och Pernilla
Den pågående pandemin har tagit hårt på Oliver Ingrosso.
Han saknar sitt yrke som dj och har delat ett par dystra ord på sitt Instagram-konto.
Nu stöttas Oliver av mamma Pernilla Wahlgren.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Familjen Wahlgren är en av Sveriges kändaste familjer. Och framför allt Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso är väldigt öppna och bjussiga med sina liv, både på sina sociala medier-kanaler och i deras egna tv-program Wahlgrens värld. Men äldsta sonen i familjen har gjort ett helt annat val.

Oliver Ingrossos kamp under pandemin

Oliver Ingrosso, 31, är äldst av syskonskaran Wahlgren/Ingrosso. Med en mamma som Pernilla och pappa som Emilio Ingrosso har han varit känd sedan barnsben. Trots det har Oliver valt att leva ett liv utanför offentligen och medvetet tagit avstånd från familjens program. Men med en känd familj så är det svårt att undvika offentligen helt. Det är kameror från Wahlgrens värld och det är kameror från systern Biancas vloggande, därför syns han då och då i tv-rutan eller på Youtube.

Rampljuset är en sak som familjemedlemmarna har tillsammans, men det finns även andra passioner som de har gemensamt – mat och musik. Detta har det svenska folket bland annat fått ta del av i Benjamin Ingrossos egna program Benjamin's. Detta är även ett intresse som storebror Oliver har och han har valt att satsa på musiken. I vanliga fall arbetar äldsta brodern som dj men under pandemin har hans karriär drabbats hårt. Det var i Pernillas podcast Wahlgren och Wistam som mamma Pernilla tog upp hur sonen drabbats av den tuffa tiden.

Annons

– Jag är så trött på de här bidragen som inte kommer till folk som verkligen behöver det. Oliver som jobbar som dj, han har fått avslag på alla sina ansökningar, sa då Pernilla.

Oliver Ingrosso om tuffa tiden

Men förutom dj-yrket så har Oliver även ett eget skivbolag. Detta avslöjade Pernilla nyligen i ett inlägg på sin Instagram:

”Ny pulserande house-musik fran min grymma Oliver Ingrosso!! Slappt pa egna Manaton records ( som Oliver bestamde att hans skivbolag skulle heta redan nar han var liten...!)”

Den pågående pandemin verkar dock ha tagit hårt på honom, trots en del framgångar med musiken. I veckan delade han ett inlägg med några dystra ord till en bild på honom vid ett dj-bås på sitt Instagram-konto.

”Det har gått så lång tid att jag är osäker på om påståendet som att cykla passar längre”, skriver han.

Oliver Ingrosso stöttas av sin mamma Pernilla Wahlgren i kommentarsfältet där hon skrivit gråtande emojis och ett rött hjärta. Dessutom får han stöd av sin pappa Emilio som kommenterar ett rött hjärta.

Vi håller tummarna för att världen blir som vanligt snart så att du får stå i dj-båset igen Oliver, tills dess är vi glada att du har stöd från din familj!

Annons