LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gravida Ellinor Bjurströms kamp mot mystiska symptomen

05 maj, 2021 
ELLINOR BJURSTRÖM
Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson väntar sitt andra barn. Nu öppnar Ellinor upp sig om hur det är att vara gravid, vilket för henne inte alltid har varit en rolig resa.
”Gråtit och spytt så mycket att mina ögon och läppar svullnat till en helt ny nivå.”, skriver hon.
Annons
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”Brand logo
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”

Ellinor Bjurström, 25, blev ett känt ansikte för tittarna när hon medverkade i Top Model 2014. Hon tog sig hela vägen till final och slutade till sist på en andraplats.

Några år senare kunde vi följa henne i realityserien Unga mammor tillsammans med pojkvännen Jimmy Olsson, känd från Rackartygarna. Tillsammans har de sonen Aaron, som senare i år fyller 3. Nu väntar dessutom familjen tillökning, då Ellinor är gravid med parets andra barn.

Ellinor Bjurströms graviditet – väntar andra barnet

Tv-profilen har tidigare berättat för Hänt att hon gärna skaffar fler barn, men att hon inte vill bli gravid. Däremot har både hon och Jimmy haft en dröm om att få bli ett familjehem. Vilket hon dessutom varit öppen med i sociala medier, men två gånger har de påbörjat processen – för att sedan bli nekade.

”Just nu så blir vi nekade av olika anledningar. Bland annat för att Aaron är för ung. Att vi är offentliga (nej vi skulle självklart inte lägga upp några bilder om barnet eller prata om det). Sen att jag är ung ser vissa som en liten negativ sak”, skrev hon på Instagram till följarna.

Annons

Men sedan tog allt en vändning, då Ellinor just nu är gravid med parets andra barn. Aaron ska 2021 bli storebror till en lillasyster. Ellinor avslöjade graviditeten första februari med en bild.

”Jag ar gravid! I mitten av augusti blir Aaron storebror!”, skrev hon.

Ellinors mående under graviditeten – öppnar upp om kampen

Ellinor är ofta ärlig och öppen på sina sociala medier om livets alla delar. Och nu delar hon med sig av att hon inte mår bra med en stark bild.

Till bilden beskriver Ellinor att hon mått väldigt illa och att vara gravid inte består av fina och mysiga bilder. Hon beskriver sitt mående som hennes sanning.

Annons

”En bild säger mer än tusen ord. Jag mår piss. Från ingenstans igår kom spyorna tillbaka. Gråtit och spytt så mycket att mina ögon och läppar svullnat till en helt ny nivå. Jag är helt slut. Med denna bild vill jag bara säga att det är okej att ha såna här dagar och en graviditet behöver inte bara bestå av fina, mysiga bilder på en mage. Det här är min sanning, och jag vet att det är så otroligt många fler där ute som kan relatera - du är inte ensam! Det är okej att bara gråta och inte vara på topp! På det här så är Aaron hemma från förskolan för att han är snorig. Önska mig en bra dag, jag lär behöva det.”

I ett meddelande till Hänt skriver Ellinor att hon känner tacksamhet för allt stöd hon fått. ”Inge mer än att jag är så otroligt tacksam för all kärlek jag får”, skriver hon.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Instagram

Annons