Carola Häggkvist starka ord om dottern Zoes pappa

Carola Häggkvist och dottern Zoe

Carola Häggkvist har blivit mycket uppmärksammad under den senaste tiden. Dels på grund av avhoppet i Let's dance men även hennes öppenhjärtiga ord om utmattningssyndrom.
Nu Kommer hon med ett glädjande besked om dottern Zoe och pappan.

Under förra veckan nåddes vi av nyheten att schlagerdrottningen Carola Häggkvist, 54, hoppar av Let’s dance 2021 på grund av medicinska skäl.

Kanalen beslutade istället att ta tillbaka den tidigare deltagaren Kristina ”Keyyo” Petrushina. Keyyo hade egentligen åkt ur tävlingen men fick chans att komma tillbaka, och hon har nu lyckats ta sig till semifinalen i Let's dance tillsammans med sin danspartner Hugo Gustafsson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Gynnings första bild på ofödda dottern: "Väldigt lik Viktor"

Tobias Karlsson om Carolas avhopp: ”Inte mycket man kan göra”

I en tidigare intervju med Hänt förklarade Carolas danspartner Tobias Karlsson sina känslor kring avhoppet.

– Det känns ändå bra, det är inte mycket man kan göra. Det hade varit jättekul att få gå ännu längre och jag tycker såklart det är tråkigt att det tar slut. Men jag stöttar Carola i det här till hundra procent, berättade Tobias.

Tobias beskrev även att han är stolt över Carola och modet att våga hoppa av.

– Sådant här kan man inte veta om, vi har ju kämpat på jättemycket och det har varit en otrolig resa, jag har verkligen funnit en vän för livet. Det är så unikt att få en sådan djup relation med någon som jag fått med Carola. Jag tycker det är så modigt av Carola att kliva av resan nu.

Carolas återhämtning: Firar dotterns födelsedag med exet Jimmy

Efter avhoppet har Carola fokuserat på att återhämta sig och vila, då hon drabbats av utmattningssyndrom under sin medverkan i Let's dance.

Numera ser vi henne uppdatera från hemmet i Steninge. Nyligen publicerade hon en bild där hon skrev: ”Jag måste fortsätta låta tanken vila och kroppen få den återhämtning den behöver. Jag går fortfarande i slow motion även om det går framåt.”

Hon beskriver ofta att hon tar en dag i taget och att hon är glad över att få umgås med Zoe. Och inte minst dagen till ära, då Zoe fyller 12 år!

Under födelsedagsfirandet ser vi inte bara Carola utan exet Jimmy Källqvist gratulera Zoe med tårta på sängen. Dessutom benämner Carola Jimmy som pappa till Zoe, för enligt Carola ser Zoe Jimmy som sin pappa, vilket hon tidigare berättat för Expressen.

Till bilden beskriver artisten sin lycka: ”Nyvaken. Its her birthday today!! Hela 12 år blir Zoe Rose Janita Maria Häggkvist idag.Vår resa tillsammans går långt tillbaks men här och nu så är jag så stolt o lycklig över den unga stora flicka du har blivit älskade Zoe. Din bror Amadeus, pappa Jimmy och jag älskar dig högt!( och många med oss! )Puss min diamant. Nu måste iväg till skolan.. upp o hoppa. ( Vi firar med ’familje-middag’ ikväll och lite fler utomhus när vädret tillåter. ) Den här tårtan lär räcka ett tag. Lets celebrate life and Zoe! Vatten är starkare än blod men kärlek är starkast!”

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström om Lotta Engberg – så får de relationen att funka

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens starka ord till Biancas pojkvän Phillipe Cohen

FOTO: TV4 / BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Senaste nytt