LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings första bild på ofödda dottern

05 maj, 2021 
Carolina Gynning och Viktor Philipsons första bild på ofödda dottern
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson väntar sitt första gemensamma barn. Om allt går som det ska förväntas den lilla bebisen komma till världen i sommar. Men redan nu har de fått se en bild av det lilla familjetillskottet och lyckan är total!
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Carolina Gynning, 42, väntar sitt första gemensamma barn tillsammans med kärleken Viktor Philipsson, 35.

Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia och Adele tillsammans med expojkvännen Alexander Lydecker. Carolina har tidigare berättat om sorgen över att barnen inte bor hos henne hela tiden.

När Carolina inte gör konstverk eller umgås med barnen och djuren på gården så driver hon även podden Gynning och Berg – hittar sig själva tillsammans med Carina Berg, 43. Tjejerna är inte bara podcast-kollegor, utan även mycket goda vänner. Och de avslöjade sina graviditeter i podden med bara några veckors mellanrum. Tidigare i vår fick Carina dottern Juno och nu är det bara några veckor kvar tills det är Carolinas tur. I sommar blir hon mamma för tredje gången, även denna gång till en liten flicka.

Så är relationen med Viktor Philipson

Vägen till att bli gravida har däremot inte varit helt enkel för Carolina och Viktor. Detta är något som hon berättar om i en intervju med Femina, när hon samtidigt berättade om det glada beskedet.

Annons

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, sa Carolina Gynning då.

Även förhållandet med Viktor verkar inte ha varit helt lätt alla gånger. Under förra sommaren valde de nämligen att göra slut efter ett år tillsammans. Men Viktor och Carolina klarade inte av att vara ifrån varandra speciellt länge och bara någon månad senare var de återigen ett par.

– Jag vill inte gå in för mycket på varför det tog slut, eller varför vi blev ihop igen. Jo, självklart då för att vi älskar varandra väldigt mycket. Men jag vill bara säga att det kan vara bra med en paus. Där man då kan fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt, och försöka rätta till det, sa hon i ett avsnitt av sin podcast Gynning och Berg hittar sig själva då.

Annons

Carolina Gynnings 3d-ultraljudsbild på dottern

Ett annat bakslag för paret har varit coronapandemin. På grund av den har inte Viktor kunnat följa med Carolina på diverse ultraljud och besök hos barnmorskan. Men nu har det blivit ändring på den saken!

”Idag var jag och Viktor Philipson på ultraljud vi gick privat så Viktor äntligen fick följa med. Det har varit så tråkigt att han inte fått följa med på besök hos barnmorskan och på ultraljud. Men idag fick vi äntligen dela den stunden.”, skriver Carolina och fortsätter:

”Vi fick en första syn på vår goa lilla dotter. Och plötsligt blir allt så verkligt. Hon är mycket större än vanligt inte konstigt att min mage är så stor, redan 2.4 kg! Nu längtar vi ihjäl oss efter vår lilla prinsessa. Jag tycker hon är väldigt lik Viktor, tänk att jag snart ska bli trebarnsmamma”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons