Camilla Läckberg i sorg över vikten: ”Kämpar fortfarande”

CAMILLA LÄCKBERG

Vår alldeles egna deckardrottning Camilla Läckberg öppnar nu upp sig om sitt fysiska välmående och att hon under senaste tiden inte har mått så bra trots framgångarna.
”Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående”, skriver hon.

Camilla Läckberg, 46, fortsätter att göra succé efter succé. Bland annat står hon för serien Lyckoviken och nya filmen Glaciär. Förra veckan gjorde hon nämligen långfilmspremiär. Förutom att göra succé med både böcker och film så lever hon tillsammans med maken och professionella MMA-utövaren Simon Sköld, 33. Tillsammans har de dottern Polly, 5. Camilla har sedan tidigare relationer barnen Meja, Wille och Charlie.

LÄS MER: Därför återvänder inte Karin Laserow till Bytt är bytt på TV4

Camilla och Simons lyxiga liv – köpt villa för 25 miljoner

Camilla och Simon är lyckligt gifta och är bosatta i en lyxvåning på Södermalm, i Stockholm. Dessutom köpte makarna ett lyxhus för inte en sådan liten peng under förra sommaren.

Den pampiga villan ligger på en udde i Tyresö utanför Stockholm. Huset är gammalt och charmigt från år 1900. Det består av hela 10 rum och kök på totalt nästan 400 kvadratmeter.

Turturduvorna betalade hela 25 miljoner kronor för huset och håller just nu på att totalrenovera, vilket Camilla dessutom berättat om i TV4:s Efter fem då huset bjudit på en del obehagliga överraskningar, bland annat tandavgjutningar.

– Förra ägaren, pappan som hade huset under många år, han var tandläkare och det förtäljer ju bara halva historien, för det förklarar ju inte varför han tog hem det här. Det är väldigt oklart, berättade Camilla Läckberg i programmet.

Camilla Läckbergs kamp med fysiska måendet

Även om deckardrottningen har framgångar så finns det motgångar. Nu berättar hon för fansen att hon inte mår särskilt bra. På Instagram delar hon bland annat med sig av att det fysiska måendet inte är på topp och att hon känner sig stressad.

Till bilden skriver hon bland annat: ”Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående. Jag känner att jag dras och slits i från alla håll, massor av ”kan du bara”, massa förväntningar på min tid som jag ofta upplever som helt orealistiska och orimliga. Sen på det leverera jobb i tid, och samtidigt räcka till som fru, mamma och vän. Det kommer inte hålla i längden om jag inte sätter gränser. Så säger just nu ”nej” oerhört mycket. Även till roliga saker. Även till att träffa människor jag älskar. Jag måste framförallt nu fokusera på att skriva. Och då behövs det lugn och ro.”

”Och jag måste få en chans ta tag i mitt fysiska välmående. ”Ska vi ses på middag”, ”ska vi ses på lunch” osv. Det blir omöjligt komma in i bra vanor igen. Det går bara inte. Frestelser och jag lirar inte särskilt bra. Så alla vänner mfl som just nu får ”nej, nej, nej” gång på gång, - jag älskar er och saknar er - men var sak har sin tid och just nu har jag inte så mycket att ge, och behöver fylla på med att bara vara... introvert. Annars kommer ljuset brinna i bägge ändar.”

LÄS OCKSÅ: Robinson-Elias Akyols svar efter romansryktet med Olivia Baldwin

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens dilemma med nya kärleken

FOTO: TV4

Senaste nytt