Pernilla Wahlgrens dilemma med nya kärleken

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har träffat kärleken och lyckan är enorm.
Men det är inte bara helt enkelt. I podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu om relationsdilemmat med nya kärleken.
– Allt är ångest, säger hon.

Drygt en vecka har gått sedan Bianca Ingrosso droppade den stora bomben att hennes mamma Pernilla Wahlgren börjat dejta en person efter flera år som singel.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, sa hon då i podcasten Ursäkta.

I podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu om glädjen efter det stora relationsavslöjandet samt delar med sig av ett dilemma som hon kämpar med.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas nya ord om nya kärleken

Det är när Pernilla och Sofia Wistam pratar om hur sexlivet förändras när man blir äldre som Pernilla är snabb med att säga att det även kan bli bättre.

LÄS MER: Liam Pitts blodiga sjukhusbesök – Lailas ilska

– Jag tror inte att det är en åldersgrej utan jag tror att man är tillsammans i flera flera år och tillslut kanske sexlusten minskar, och det tror jag att man kan ha även när man är yngre. Och jag vet folk som har träffat sin stora kärlek när de är över 70 och då blomstrar sexet. Fast på ett annat sätt, säger hon innan hon fnissades tillägger:

– Och jag kan bara säga såhär, att jag sitter här idag väldigt glad och väldigt tillfreds. Sen vill jag inte säga mer än så, men skål för det!

Pernillas relationsdilemma efter kärleksavslöjandet

Men att vara i dejtingstadiet är inte bara guld och gröna skogar. I podden berättar Pernilla nu om dilemmat hon kämpar med när det kommer till nya kärleken.

– Det här är ju det jobbigaste, för hur gammal man än blir, när man dejtar så blir ju det där med att gå på toaletten så jobbigt. Man spolar vatten i handfatet, lägger papper i toaletten för att det inte ska höras att man kissar och gud bevara en om man blir lite pruttig. Det vill man inte. Allt är ångest, säger hon innan hon fortsätter:

– Och man borstar tänderna konstant men man vill inte heller att det ska låta för att man inte vill att personen där ute ska fatta att man borstar tänderna, för det gör man i smyg.

Men där kliver poddkollegan Sofia in och frågar vad det är som egentligen är så pinsamt med att man borstar tänderna varpå Pernilla snabbt svarar:

– Men när det blir för uppenbart. Det får ju inte bli såhär att "nu går jag in på toaletten och borstar tänderna, för när jag kommer ut ska vi hångla".

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli och Anders lyxliv – medlemskapet i Djursholm country club

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens bakslag med restaurangen Ted – efter lyckan med Bianca Ingrosso

Senaste nytt