Robinson-Elias Akyols svar efter romansryktet med Olivia Baldwin

Robinson-Elias och Olivia

Efter inspelningen av Robinson 2021 har Elias Akyol och Olivia Baldwin fortsatt umgås med varandra en hel del.
Men är det bara vänskap mellan dem eller finns det en chans till romans?
Nu berättar Elias sanningen om romansryktet!

Robinson 2021 är i full gång och vid det här laget har tittarna fått lära känna deltagarna en hel del. En person som har stuckit ut är Elias Akyol, som i det senaste avsnittet av sidoprogrammet Gränslandet tvingades lämna tävlingen.

Under sin tid i Robinson hann Elias skapa många relationer och en person han kom väldigt bra överens med är Tova-Sophia Aronsson. Att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan Elias och Tova-Sophia har Elias dock dementerat.

LÄS MER: Pernillas dilemma med nya kärleken

”Min och Sophias relation är bra på en vänskaplig nivå vilket den alltid har varit - varken mer eller mindre”, förklarar Elias för Hänt.

Elias relation till Olivia Baldwin

Tova-Sophia Aronsson är inte den enda deltagaren som Elias Akyol kom nära under inspelningarnas gång. Även han och Olivia Baldwin fick en fin relation till varandra i Robinson 2021. I en intervju med Hänt har Elias tidigare berättat om känslorna för Olivia.

– Jag tror inte att tittarna riktigt förstår hur nära jag och Olivia faktiskt var där och då, sa han häromveckan.

Snart ett år har gått sedan Robinson spelades in. Olivia och Elias relation verkar ha blivit allt starkare sedan dess och de har umgåtts en hel del. En anledning till detta är att Elias nyligen flyttade till Stockholm, där Olivia bor.

– Jag har nog aldrig träffat en människa med lika stort hjärta som henne. Jag måste säga det. Jag vill verkligen hylla henne och hon betyder väldigt mycket för mig, har Elias tidigare sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-Elias om romansryktet

I en Instagram live med Hänt berättar Elias Akyol nu mer om sin relation till Olivia Baldwin idag.

– Jag förstår inte varför alla är så nyfikna för jag och Olivia har en väldigt bra relation. Hon var ju den som jag verkligen kom närmst i programmet, säger han.

Elias menar att Olivia Baldwin blev väldigt missuppfattad av både deltagarna och tittarna de första veckorna men att de två hittade varandra ganska direkt. Han förstår dock inte varför så många tittare undrar om det är någonting romantiskt mellan dem två.

– Hon står mig väldigt, väldigt nära och det är väl det, säger Elias Akyol till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Elias hemliga lyxliv utanför programmet

LÄS OCKSÅ: Robinson-Ludvigs relation till William idag efter sveket

FOTO: TV4