LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning om kampen efter ändringen med döttrarna

18 sep, 2019 
AvAgnethe Alm
Carolina Gynning med barnen Alicia och Adele.
Carolina Gynning separerade från exet Alexander Lydecker i mars förra året. Sedan dess har paret haft delad vårdnad över döttrarna Adele och Alicia.
Trots att varannan vecka-livet har blivit vardag sörjer Carolina att inte få vara med sina barn på heltid.
– Att leva såhär känns onaturligt, förklarar hon.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

När det åtta år långa förhållandet med Alexander Lydecker, 38, tog slut förändrades Carolina Gynnings, 40, liv på många plan. Bland annat förändrades hennes föräldraskap då hon fick inleda ett varannan vecka-liv med döttrarna Alicia, 7, och Adele, 5.

Efter separationen berättade Carolina Gynning öppet om sin sorg över att inte ha barnen hos sig på heltid.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Gå ut och ha kul Carolina … move on … men jag kan inte jag är ledsen. Så ledsen. Jag vill inte leva såhär min värsta mardröm. Tiden läker alla sår … men jag vill inte vänja mig vid att vara utan er. Mina älskade barn, skrev Carolina Gynning på Instagram i våras när barnen skulle åka till sin pappa.

Carolinas gravidkamp med nya kärleken Viktor

Sedan uppbrottet från Alexander har Carolina Gynning träffat kärleken på nytt i Viktor Philipson, 33.

– Jag är väldigt kär i min nya kille. Eller nya och nya, vi har varit tillsammans i nästan sex månader nu. Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är de viktigaste, berättade Gynning i augusti för Hänt.

Carolina Gynning och Viktor Philipson.
Kärleken spirar mellan Carolina och Viktor.

Tillsammans har paret tagit beslutet att försöka skaffa ett gemensamt barn. Men i podcasten Gynning & Berg - hittar sig själva erkände Carolina nyligen att de hittills inte lyckats, och det faktumet får henne att må dåligt.

Annons

– Jag tycker att det är en jäkla stress, sa hon ärligt i samtalet med vännen Carina Berg, 41, i podcasten.

”Hur ska man någonsin vänja sig?”

Trots att det gått drygt 1,5 år sedan Carolina Gynning påbörjade sitt nya liv som varannan vecka-mamma har tiden inte läkt några sår. Än idag mår Carolina Gynning dåligt över att inte få ha sina döttrar hos sig konstant. I ett inlägg på Instagram beskriver hon de tuffa känslorna som hänger sig kvar:

”Pappavecka denna veckan och jag saknar mina hjärtan så mycket. Hur ska man någonsin kunna vänja sig vid varannan vecka? Det går bättre när jag har mycket att göra, men sen kommer de där strimmorna av saknad som gör mig svag. Som gör väldigt ont i mitt mamma-hjärta”, skriver hon och fortsätter:

Jag skaffade barn för jag ville vara med dem hela tiden. Att leva såhär känns onaturligt. Och jag vill inte ens vänja mig att vara utan mina barn”.

Följarnas stöd efter Carolinas känslosamma ord

Carolina Gynning stöttas av sina följare, som delar med sig av styrkekramar och egna erfarenheter i kommentarsfältet. Orden betyder mycket för Carolina, som på Instagram story nu tackar följarna för deras hjälpande ord.

– Jag blir så himla rörd över att det finns så många där ute som faktiskt mår dåligt över att ha sitt barn varannan vecka. Jag tycker det är så fint att ni delar med er av era historier och att jag får höra och förstå att jag inte är ensam. Kärlek till alla er som kommenterar, från mitt hjärta, säger hon i videor på Instagram story.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons