ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlssons relation till Carola efter avhoppet från Let's dance

30 apr, 2021 
CAROLA OCH TOBIAS
Tobias Karlssons danspartner Carola Häggkvist meddelade i veckan att hon hoppar av Let's dance.
I en intervju med Hänt berättar Tobias nu om känslorna kring beslutet och relationen till Carola efter avhoppet.
– Det är inte mycket man kan göra, säger han.
Annons
Därför hoppar Carola av Let's DanceBrand logo
Därför hoppar Carola av Let's Dance

Carola Häggkvist, 54, har valt att hoppa av Let’s dance 2021 på grund av medicinska skäl. Ersättaren blir istället Kristina ”Keyyo” Petrushina, vilket kanalen rapporterade i ett inslag på TV4 play. Keyyo åkte ut förra veckan men får nu en chans att tävla igen.

Carolas danspartner var proffsdansaren Tobias Karlsson, 43. I en intervju med Hänt berättar han nu om Carolas avhopp och om känslorna kring att inte längre får tävla i Let's dance 2021.

Tobias Karlssons ärliga åsikt om Carolas avhopp

Hur känns det?

– Det känns ändå bra, det är inte mycket man kan göra. Det hade varit jättekul att få gå ännu längre och jag tycker såklart det är tråkigt att det tar slut. Men jag stöttar Carola i det här till hundra procent, säger Tobias.

Tobias beskriver även att han är stolt över Carola och han poängterar hennes mod att hoppa av.

– Sådant här kan man inte veta om, vi har ju kämpat på jättemycket och det har varit en otrolig resa, jag har verkligen funnit en vän för livet. Det är så unikt att få en sådan djup relation med någon som jag fått med Carola, säger Tobias och fortsätter:

Annons

– Jag tycker det är så modigt av Carola att kliva av resan nu.

Så är Tobias och Carolas relation nu efter avhoppet

Tobias och Carolas relation är lika bra som innan avhoppet.

– Vi är jättegoda vänner och vi har kontakt dagligen nu. Det är det häftiga med Let's dance, att man kan få en sådan djup relation till en annan människa på så kort tid.

– Vi har skrattat, gråtit och kämpat, hela resan blir väldigt speciell. Och den här resan kan ingen ta ifrån oss, vi kommer fortsätta ha kontakt.

Carola har själv publicerat ett inlägg på Instagram och berättat att hon inte fick tillräckligt med tid för återhämtning vilket i sin tur gjorde att hon drabbades av utmattning.

”När man tappar aptiten och sömnen uteblir för att kroppen går på högvarv. Senast i lördags slog yrseln till och luften tog slut vid några tillfällen att jag inte kunde andas. Vart går gränsen? Hur långt ska man pusha sig? När ska man säga till att nu räcker det? Jag har reagerat ett flertal gånger över det tuffa tempot till produktionen men fått till svar att så är upplägget”, skrev artisten.

Annons

Det här med den hårda träningen i Let's dance, hur ser du på det?

Let's dance är ju tufft. Det är ett maraton som innefattar sex-sju dagar träning i veckan. Alla är tävlingsmänniskor och man vill verkligen leverera varje lördag. Men produktionen har varit fantastik och står bakom oss till hundra procent, avslutar Tobias Karlsson.

FOTO: TV4 / Jeppe Gustafsson/TT

Annons