LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Mark Wahlbergs chockförändring på tre veckor

05 maj, 2021 
Den världskända skådisen Mark Wahlberg har gått från att ha drömkroppen till att plötsligt vara smått överviktig på bara tre veckor. Nu visar han upp den rejäla viktökningen på Instagram.
Annons
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskarBrand logo
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskar

Mark Wahlberg, 49, har stått i rampljuset i många år. Idag är han en etableras skådespelare bland Hollywoods elit, men innan det var han faktiskt låtskrivare och rappare.

Idag är Mark tillsammans med hustrun Rhea Durham, 42. Paret gifte sig 2009 men faktum är att de var ett par långt före dess. Tillsammans har de barnen Ella, 17, Michael, 15, Brendan, 12, och Grace, 11.

På senaste tiden har man bland annat kunnat se Mark i filmerna om nallebjörnen Ted och långfilmerna Daddys home och Shooter. Men Mark har faktiskt inte altid varit en framgångsrik skådespelare. Hänt Plus har tidigare skrivit om att han varit en våldsam gängmedlem.

Mark Wahlberg har varit kriminell

Han hamnade nämligen i fängelse som 16-åring efter att ha attackerat två äldre vietnamesiska män med en pinne samtidigt som han skrek rasistiska glåpord. En av dem lämnades medvetslös och den andra blev blind på ena ögat. När Mark greps senare samma dag sa han enligt domstolshandlingarna:

Annons

– Ni kan skita i att låta honom identifiera mig, jag kan säga er redan nu att det var den där motherfuckern jag slog upp huvudet på.

Han dömdes till två års fängelse men tiden bakom galler blev bra mycket kortare än väntat: Totalt satt Mark bara inne i 45 dagar.

Nya viktökningen – följarnas spekulationer

Nu har Mark däremot lagt sitt kriminella förflutna bakom sig och idag fokuserar han på skådespelaryrket. Den senaste tiden har även träningen varit en stor del av hans liv. På hans Instagram kan man se att han spenderat många timmar på gymmet.

För bara tre veckor sedan hade Mark en drömkropp. Men nu har han plötsligt gått till att bli smått överviktig, det visar hans nya bild på Instagram. I kommentarsfältet kryllar det nu av misstankar om att det är en roll som Mark kommer gå in i.

”Du ser gladare ut med den magen. Lol”, skriver en.

”Wow, längtar till att få se vad det här är för roll du ska spela”, skriver en annan.

FOTO:

Annons