LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Allt vi vet om familjen Kardashians nya tv-program på Hulu

05 maj, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian och Kim Kardashian på People's Choice Awards 2019.
Världens mest kända familj, Kardashians är tillbaka med den tjugonde och avslutande säsongen av reality-programmet Keeping up with the Kardashians.
Efter 14 år har familjen valt att lägga ner serien.
Men systern Kim Kardashian gav oss de goda nyheterna att ett nytt program är påväg!
Annons
Här är allt du vill veta om Keeping up with the KardashiansBrand logo
Här är allt du vill veta om Keeping up with the Kardashians

Den tjugonde och avslutande säsongen av Keeping up with the Kardashians rullar just nu. I sista säsongen tar systrarna Kim, Kourtney, Khloé Kardashian farväl av serien.

Familjen Kardashian gick ut i början av året och berättade att det inte blir någon ytterligare säsong av tittarsuccén Keeping up with the Kardashians. Trots det tråkiga beskedet så behöver vi inte deppa ihop allt för mycket, för Kim Kardashian tweetade för inte allt för länge sen att vi inte behöver oroa oss, för de kommer komma tillbaka med en helt ny serie.

”Vi blir inte borta länge!! Vår nya serie på streamingtjänsten hulu kommer dra igång efter säsongsavslutningen”, twittrar Kim Kardashian.

Sista säsongen av Keeping up with the Kardashians – säsong 20

Den tjugonde och avslutande säsongen av Keeping up with the Kardashians pågår just nu och kan streamas på C More. Efter 14 år har familjen Kardashian valt att säga hejdå till serien och tittarna. Säsong 20 hade premiär den 19 april 2021 och har totalt sju avsnitt, säsongen sista avsnitt har titeln The End of An Era.

Annons

I ett Instagram inlägg som Kim Kardashian postade hösten förra året tackade hon sina tittare för alla åren med programmet.

Efter vad som kommer att bli 14 år, 20 säsonger, hundratals avsnitt och många spin-off-program, är vi bortom tacksamma till alla er som har tittat på oss under alla dessa år.” skriver Kim i Instagram-inlägget.

Här kan du streama Kardashians nya program i Sverige

Inte bara det att klanen Kardashian får ett nytt program, de byter även produktionsbolag. Denna gången kommer programmet att sändas på streamingtjänsten Hulu. Hulu går bara att använda i USA och Japan idag, men som tur är för oss så har Disney köpt upp Hulu, så har du Disney+ kommer du att kunna titta på det nya programmet där även i Sverige.

Kim Kardashian, Khloé Kardashian & mamma Kris Jenner 2021.

Det vi vet än så länge om Kardashians nya program

Förutom var programmet kommer finnas så har ytterst lite information om den nya serien släppts än så länge. Om programmet kommer fortsätta som Keeping Up With The Kardashians eller bli helt nytt är fortfarande oklart. Detaljer om vad programmet kommer handla om, vilka som kommer vara med från familjen och när programmet har premiär har heller inte kommit ut.

Streama alla tjugo säsonger av Keeping up with the Kardashians på C More.

Artiklen kommer uppdateras när mer information om det nya programmets släpps.

FOTO: Broadimage/Shutterstock, Keeping up with the Kardashian

Annons