Fredrik Eklunds ord om dottern inför alla – efter erkännandet om alkoholen

Fredrik Eklunds ord om dottern

Nyligen berättade Fredrik Eklund ärligt om sina tidigare problem med alkoholen. Nu är familjen det viktigaste i hans liv, vilket han ständigt visar upp på sociala medier. Nyligen delade han en bild på sin dotter där han ställde en fråga till följarna.
Slå på ljud

Fredrik Eklunds, 43, är idag en av New Yorks bästa mäklare. Och genom åren har han gjort sig känd över hela världen med hyllade realityserien Million dollar listing. iI serien från tittarna sig en titt in i de lyxigaste delarna av USA när Fredrik visar upp några av de absolut mest exklusiva lägenheter. Exklusiva boendet köps många gånger av stora kändisar. Därför har en hel del kändisar också dykt upp i serien när supermäklaren har hjälpt dem att hitta ett nytt boende. Bland Fredriks köpare finns kända ansikten som skådespelerskan Sarah Jessica Parker och entreprenören Kim Kardashian.

Hans hårda arbete som mäklare och med realityserien har givit honom en ordentligt trygg ekonomi. Enligt den amerikanska sajten Celebrity New Worth har Fredrik en förmögenhet på dryga 300 miljoner kronor.

Fredrik Eklunds familj

Fredrik har sen flera år tillbaka varit gift med Derek Kaplan, 46, och tillsammans har paret länge längtat efter att bilda familj. 2017 blev deras dröm sann när de välkomnade tvillingarna Milla och Freddy. Då var familjen komplett.

Det dröjde dock inte länge innan paret insåg att New York inte var den mest optimala platsen när man har barn. Därför valde de att packa ihop sitt hem och flytta till Los Angeles istället. Kort efter flyttade även Fredriks bror Sigge Eklund och hustru Malin Eklund dit med sina barn.

Fredrik Eklunds ärliga ord om missbruket

Allt såg ut att vara frid och fröjd. Men skenet kan bedra, nyligen berättade Fredrik i ett inlägg på Instagram att han länge levt med ett alkoholmissbruk.

”Idag har jag varit nykter i 160 dagar och det känns fantastiskt. Jag har mer energi och klarhet, ser och känner mig yngre, sover bättre med mindre stress och ingen ångest. Min kropp sjunger, inte värker. Jag var en högfunktionerande missbrukare, som många av oss är, och det tog mig en tid att förstå och erkänna det”, skriver Fredrik på Instagram.

Han berättade ärligt om sitt missbruk och avslutade inlägget med att tacka alla som funnits vid hans sida:

”Jag antar att ett nytt kapitel av livet börjar för mig nu. Livet 2.0 – ett live som är större än alkohol. Jag är spänd på att se vart det tar mig. Tack alla som stöttar mig.”

Efter erkännandet har det varit tydligt att det är familjen som nu står i fokus för mäklaren. På sitt Instagram-konto delar han mycket bilder på sina barn, bland annat från när de firade påsk för ett par veckor sedan. Och så sent som igår delade han ett bildspel på sina barn från semestern där han skrev:

”Det här är vad allt handlar om”

I samma veva delade han även en bild på sig själv och dottern där han ställde en fråga till sina följare:

”Tvillingar?”

Fredrik Eklunds instastory med dottern

Vi kan inte säga emot, hon är väldigt lik sin pappa!

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip om relationen till mamman idag – efter storbråket

LÄS OCKSÅ: Bathina om familjens reaktion på kärlekslyckan med Aje

SENASTE NYTT!