Isabella Löwengrip om relationen till mamman idag – efter storbråket

Isabella Löwengrip, Camilla Löwengrip

Förra sommaren uppdagades en spricka i relationen mellan Isabella Löwengrip och hennes mamma Camilla Löwengrip. De har fortfarande inte pratat ut om bråket, men nu berättar Isabella i podcasten Nemo möter en vän om vad som hände.
Isabella Löwengrips utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Isabella Löwengrip, 30, har haft några tuffa år bakom sig när det kommer till både relationer och jobb. För två år sedan var hon nära att gå i personlig konkurs och tvingades sälja sina bolag för att överleva ekonomiskt och i samma veva tog det slut med ex-pojkvännen Erik Selin, 53.

Sedan dess har Isabella trappat ner rejält och vill lägga sitt stora fokus på barnen Gillis och Sally, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 32. Men idag har Isabella dock gått vidare och funnit kärleken på nytt, i ingen mindre än konstnären Paul Sundvik, 53.

Paret ser ut att trivas väldigt bra i varandras sällskap och de har redan hunnit ta flera stora steg i relationen. De har bland annat flyttat ihop och bestämt sig för att skaffa gemensamma barn i framtiden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Isabellas mamma anmälde henne efter Söndagsintervjun i P1

Men det finns andra relationer i Isabellas liv som inte är helt frid och fröjd, till exempel relationen till hennes föräldrar. Förra våren medverkade hon i Söndagsintervjun i P1. Då riktade hon kritik mot både sin mamma Camilla Löwengrip och sin pappa Per Rydberg.

– Där trygghet ska vara finns det ingen trygghet. Varken mamma eller pappa tog emot mig, de fanns inte där, de stod inte bakom mig eller runt mig, sa hon i intervjun.

Det hela slutade med att Camilla anmälde Sveriges radio, då hon inte fick en chans att uttala sig.

”I programmet intervjuas min dotter Isabella Löwengrip. Delar av programmet är djupt kränkande och misskrediterande för vår familj, då det enbart är vi som heter Löwengrip, därmed lätt att veta veta vem/vilka vi är, men även Isabellas fars familj har lidit svårt. Det är ett intrång i vårt privatliv där vi inte fått någon som helst chans att rentvå oss eller komma med vårt perspektiv”, skrev mamman i anmälan.

Isabella Löwengrip om relationen till mamman idag

I det senaste avsnittet av podden Nemo möter en vän får Isabella däremot chansen att uttala sig om händelsen. Nu berättar hon om hur det faktiskt var, att det egentligen var på hennes pappas sida som det förekom misshandel och alkohol.

– Det som det handlade om var att hon inte fick svara på det, hon fick inte ge en replik. Och det var det som anmäldes. Och varför hon blev arg var ju för att jag sa att det pågick fysisk och psykisk misshandel i familjen, och det hände ju aldrig på hennes sida. Utan det var på min pappas sida, säger hon i podden och fortsätter:

– Om man lyssnar på den intervjun så låter det som att jag pratar om båda sidorna. Så då blev hon arg och det förstår jag.

Isabella och mamma Camilla har fortfarande inte pratat ut om händelsen, men nu berättar bloggerskan att hon verkligen vill att hennes mamma förlåter henne. Det är när Nemo Hedén frågar om hon bett om ursäkt som Isabella berättar:

– Nej det har jag inte. Och jag borde göra det, men jag vågar liksom inte, säger hon och fortsätter:

– Jag vill egentligen be om ursäkt, men jag vet inte, hon blev så arg så det är svårt att ringa upp henne och säga "förlåt att jag hängde ut dig inför ett helt svenskt folk, när det inte ens var du som hade gjort nånting", säger hon.

FOTO: Lisa Arfwidson/SvD/TT, Fredrik Hessman/TT

LÄS OCKSÅ: Erik Selins första ord om sorgen över uppbrottet med Isabella Löwengrip

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips svar – efter kritiken mot maskeradbilden

FRÅN FÖRSTASIDAN