Kritikstormen mot Phillipe Cohen efter nya bilden

Phillipe Cohens gamla bild på Instagram

Phillipe Cohen har tidigare stöttat Bianca Ingrosso i kampen mot näthat.
Efter en ny bild på Instagram ligger han nu själv i skottgluggen.
”HATAR verkligen när vilda djur tvingas med OTROLIGT grova metoder bli tam”, skriver en följare på Instagram.

Det hann gå många spekulationer innan Bianca Ingrosso, 25, gick i Youtube-vieo berättade att hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 26, gått skilda vägar. Då berättade hon att de hade gjort slut redan i slutet av förra sommaren men la även till att det fortfarande var känsligt.

LÄS MER: Rickard Olssons nya barnbesked med Giselle

– Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat behålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger, sa Bianca då.

Phillipe Cohens stöd till Bianca Ingrosso

Bianca har sedan tiden hon klev ut i rampljuset mötts av mycket näthat och för en tid sedan blev det för mycket. På en bild som den populära influencern la ut på Instagram kunde man se Bianca i tårar med en text där hon bad hennes följare sluta tagga henne i inlägg med elaka kommentarer.

Inlägget fick stor spridning och flera kända namn gick ut till Biancas försvar. Bland annat Kristin Kaspersen och vännen Alice Stenlöf gjorde varsitt inlägg där de röt ifrån mot den mobbning som de menar att Bianca utsatts för på sociala medier.

Även ex-pojkvännen Phillippe upprördes av bilden och valde att reposta bilden på Bianca med texten:

"Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm. Sluta va så jävla elaka", skrev han då.

Hårda kritiken efter nya bilden

Nu har Phillipe själv hamnat i blåsväder efter ett nytt inlägg på Instagram där han publicerat en bild på sig själv som barn med en apa på axeln.

”Det är väl ändå den absolut kralligaste 9-åringen ni sett? Jag och apan George på Dominikanska, februari 2004”, skriver Phillipe till bilden.

Att Phillipe valt att ta bild tillsammans med apan är något som får följarna att se rött.

”Du är jättesöt. Meeeeeen jag HATAR verkligen när vilda djur tvingas med OTROLIGT grova metoder bli tam, så turistande människor ska kunna ta kort. Har även jag varit blåögd i yngre dagar. Meeeen kan inte förbise det idag. Alla måste kämpa för djurens rättigheter”, skriver en följare i kommentarsfältet till bilden medan en annan skriver:

”Stackars apa”.

En tredje följare skriver kommentaren:

”Fin bild men det är inte riktigt etiskt”.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons avslöjande om dottern Erikas kärleksliv

LÄS OCKSÅ: Idol-vinnaren Erik Grönwall har cancer – egna orden om kampen

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt