Gunilla Perssons nya avslöjande om dottern Erika Perssons kärleksliv

Gunilla & Erika Persson

Gunilla Perssons dotter Erika har blivit 18 år och ska nu börja på college. Nu berättar den svenska Hollywood-frun för Hänt om dotterns kärleksliv och den stora längtan efter barnbarn.
– Jag har sagt att jag vill ha barnbarn, säger hon.

Gunilla Persson och dottern Erika Persson har nästan alltid varit oskiljaktiga, men i höst kommer Erika lämna barndomshemmet för att testa sina vingar på annat håll. Detta har fått Hollywoodfrun att börja söka efter kärleken, men det är inte bara för sin egen skull som hon hoppas på att kärleken ska komma. Nu berättar hon för Hänt att hon hoppas på att även dottern Erika ska finna den rätta.

– Jag har sagt att jag vill ha barnbarn nu, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gunillas avslöjande om Erikas tidigare kärleksliv

Gunilla och Erika har en väldigt nära relation, men när det kommer till dejting- och kärlekslivet har dottern valt att vara väldigt restriktiv med vad hon berättar och inte. När Hänt frågar om Gunilla har träffat eller hört något om dotterns kärleksliv svarar hon nämligen att så inte är fallet.

LÄS MER: Skarpa kritiken mot Bianca Ingrosso – efter upptäckten i nya videon: ”Räcker nu”

– Nej, hon har varit väldigt hemlighetsfull med det. Så jag tror inte att hon har upplevt den stora kärleken. Men det hoppas ju verkligen att hon ska göra, säger hon.

För bara någon vecka sedan fyllde dottern 18 år och Gunilla har haft det svårt med att acceptera att hennes enda barn nu är vuxet.

– Det är ju verkligen en omställning, så jag säger ju det till Erika nu att hon skaffa mig ett barnbarn snabbt. "Vänta inte tills jag är en mossig gammal tant utan gör det snabbt inom de närmsta fem åren!". Men barn är ju det sista hon vill tänka på just nu, säger hon.

Den personen hoppas Gunilla att dottern ska hitta

Men Gunilla har ändå hopp om att barnbarn inte är så långt borta ändå och säger att universitet som Erika ska börja på nu har lovande studenter som kanske kan passa dottern.

– Där har du ju jättesmarta studenter, så jag hoppas att hon ska hitta en pojkvän som är värd att ha. För det är så mycket lättare att hitta rätt i kärleken när man är ung, säger hon innan hon fortsätter:

– Det kan ju finnas killar som är playboys, men om det är en bra kille är det lättare att få det rätt. Och man bor ju nära varandra på campus, så det är ju det bästa sättet att få tag på en livslång partner. Så jag hoppas det. Jag hoppas att hon hittar en fantastisk kille där. Så får jag se om det blir några barnbarn om fem år.

LÄS OCKSÅ: Carina Berg drabbad av bröstböld 4 veckor efter dottern Junos födsel

LÄS OCKSÅ: Därför har David Hellenius och Renée Nyberg olika efternamn