Erik Selins första ord om sorgen över uppbrottet med Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip, Erik Selin

Isabella Löwengrip och Erik Selin valde att gå skilda vägar för drygt ett år sedan.
Nu har Erik för första gången berättat om uppbrottet och vad som hjälpte honom på benen igen.
– Det var en tuff period, säger han till SVD.
Isabella Löwengrip och Erik Selin
Slå på ljud

Isabella Löwengrip, 30, och fastighetsmiljardären Erik Selin, 53, gick skilda vägar i januari förra året. Innan det hade de synts tillsammans på semester i bland annat Saint Tropez och Kenya.

Men i juli kunde Isabella meddela att hon hittat kärleken igen! Den lycklige är ingen mindre än fotografen och konstnären Paul Sundvik, 52. Det var i ett inlägg på bloggen som Isabella valde att gå ut med relationen.

Trots det plötsliga uppbrottet valde Erik och Isabella att skiljas åt som vänner. Och enligt Isabella ska han ha varit glad för hennes skull.

– Gällande Erik så är han en av mina bästa kompisar, så det är inget konstigt. Han är alltid glad för min skull. Vi var tillsammans ett år och vi skildes åt som jättebra kompisar, har hon tidigare berättat för Hänt.

Erik Selin om relationen till Paul Sundvik

Sedan dess har även Erik själv uttalat sig om sin ex-flickväns nya relation med Paul.

– Jag känner faktiskt inte honom och har inte träffat honom (Paul Sundvik reds.anm). Men det är väl jätteroligt att hon har träffat någon som hon tycker om. Det är bara positivt. Jag känner inte Paul så jag har ingen aning. Men kanske får jag träffa honom någon gång, har han sagt till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erik håller även med Isabella om att relationen mellan dem är väldigt god. Däremot förklarar han att de inte ses allt för ofta numer.

– Ja absolut. Det är inga problem alls. Men det är snarare via telefon för det är svårt att resa nu.

Isabella och Paul reser mycket och njuter av varandras sällskap. Just nu är de i Åre och innan dess var de i Dubai och Båstad.

Erik Selins första ord om uppbrottet från Isabella

Men en sak som Erik hittills inte uttalat sig om är just uppbrottet från Isabella. I en intervju med Svenska Dagbladet berättar han om hur det var att gå skilda vägar.

– Det var lite ledsamt, men hamnar man där så hamnar man där. Det var en tuff period för henne i övrigt med mediegrejer hit och dit så det blev lite mycket, säger han till tidningen.

Tack vare att Erik har många vänner omkring sig förklarar han att det är mycket tack vare dem som han tog sig igenom uppbrottet så pass bra.

– Jag har många goda vänner som jag vet finns där oavsett. Det räcker med att du har en vän som du kan lita på till hundra procent så klarar du nästan allt. Jag har turen som har flera goda vänner. Om jag ringer och säger "Kan du komma?" svarar de "Jag kommer direkt". Har du den tryggheten behöver du inte ens be om hjälp, säger han.

FOTO: Sven Lindwall/EXP/TT, Lisa Arfwidson/SvD/TT

LÄS OCKSÅ: Erik Selin åtalas för folkbokföringsbrott efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip och Erik Selin – så började och slutade kärlekssagan

FRÅN FÖRSTASIDAN