Isabella Löwengrip om sin nya pojkvän Paul Sundvik

Isabella Löwengrip visar upp nya kärleken Paul

Tidigare i veckan avslöjade Isabella Löwengrip att hon har hittat kärleken på nytt.
Nu berättar bloggerskan för första gången vem mannen som har fångat hennes hjärta är – nämligen fotografen Paul Sundvik.
– Jag upp över öronen förälskad, skriver Isabella på sin blogg.
503 Service Unavailable

Det har varit ett turbulent år för entreprenören Isabella Löwengrip, 29, del. Hennes företag gick inte alls som hon hade hoppats och i höstas erkände bloggerskan att hon var nära att gå i personlig konkurs.

De senaste månaderna har Isabella jobbat mycket på sig själv och kämpat hårt för att ta sig tillbaka på banan, både ekonomiskt och psykiskt. Istället för att lägga allt fokus på jobbet har hon istället umgåtts en hel del med sina barn Gillis, 6, och Sally, 4, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 32.

Avslutade relationen med Erik Selin

Hösten 2019 avslöjade Isabella att hon har hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från Odd. Det var då fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, som tagit henne med storm.

Efter att ha hållit ihop ett par månader mynnade romansen slutligen ut i en vänskap och i början av året förklarade Isabella Löwengrip att hon och Erik valt att gå skilda vägar. De har dock än idag en god relation till varandra och pratar i telefon regelbundet.

”Det är omöjligt att ha en relation när du inte mår bra. Jag behövde tid för att hitta mig själv”, skrev Isabella i ett inlägg på Instagram i samband med uppbrottet från Erik Selin.

Isabella Löwengrip om kärleken

De senaste veckorna har Isabella rest runt en hel del i Sverige och hon har varit väldigt kryptisk med vem hon haft vid sin sida under semestern. I tisdags avslöjade Isabella Löwngrip att hon har inlett en ny kärleksrelation.

”Jag måste berätta att jag har träffat en fantastisk person som gör mig lycklig och jag kommer att presentera honom för er senare”, skrev hon i ett blogginlägg då.

Isabella berättade även att hon och den mystiske mannen har umgåtts väldigt intensivt och att hon är förälskad i honom.

Avslöjar nya pojkvännen Paul Sundvik

I ett nytt inlägg på sin blogg avslöjar Isabella Löwengrip för första gången vem hennes nya kärlek är. Han heter Paul Sundvik, 52, och jobbar som fotograf. Paret träffades genom Isabellas vän Pingis Hadenius, 42.

”Hon satte nämligen ihop mig och Paul på en dejt (där hon själv var med vilket är kul) och det var kärlek vid första ögonkastet”, skriver Isabella på bloggen.

På sin första dejt var Paul och Isabella ute och åkte båt och hon kände direkt att det var någonting speciellt mellan dem. Isabella menar att de är väldigt lika varandra.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Jag upp över öronen förälskad och jag är så tacksam för att han är min. Tänk att min energi och kraft kunde komma tillbaka efter den mörkaste perioden i mitt liv. Nu har jag träffat min livs kärlek”, skriver hon.

När Hänt når Isabella under torsdagen är det en väldigt glad person i andra sidan luren.

– Jag är superglad!, säger Isabella till Hänt och fortsätter förklara orsaken till att hon gick ut med förhållandet just idag:

– Det har varit väldigt mycket spekulationer. Det blir då ofta så att någon bild tas och att det tisslas och tasslas.

Det var något som varken Isabella eller Paul hade någon lust med och då valde att istället gå ut offentligt med sin relation.

Då är ju frågan hur länge den pirriga kärlek har pågått?

– Det var några månader sedan, då Pingis sa att hon hade den bästa blinddejten till mig, säger Isabella till Hänt.

Och visst verkar den vara ”den bästa”, nu är Isabella och Paul är ett par!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!