Erik Selin om Isabella Löwengrips relation med Paul Sundvik

Isabella och Erik Selin

Isabella Löwengrip har funnit kärleken i Paul Sundvik och visar nu glatt upp pojkvännen på Instagram.
I januari avslutade hon en relation med fastighetsmiljardären Erik Selin – nu berättar ex-pojkvännen om sina tankar kring Isabellas nyfunna relation.
– Kanske får jag träffa honom någon gång, säger han till Hänt.

Äntligen har Isabella Löwengrip, 29, hittat kärleken igen! Den lycklige är fotografen och konstnären Paul Sundvik, 52. Isabella valde att offentliggöra relationen på sin blogg under torsdagen efter att en del spekulationer pågått kring nya relationen.

Eftersom Paul och Isabella kommer fira semestern ihop var hon orolig över att de inte skulle kunna hålla varandra i hand utan att det skulle tisslas och tasslas runt omkring henne.

Isabella Löwengrips och Pauls sommarplaner

Nu är ju faktiskt sommaren är här och Isabellas planer med Paul är satta.

– Vi, som många andra, stannar i Sverige i sommar. Vi kommer vara i Torekov och sen kommer vi vara i Skåne några dagar, för att sen bila upp längs Bohusläns kust, säger Isabella Löwengrip till Hänt och fortsätter:

– Så vi semestrar och helt enkelt bara nyttjar den svenska sommaren. Vi har ju massa planer framöver, men vi får se när allting blir av.

Isabella Löwengrip med nya pojkvännen Paul Sundvik

FOTO: Instagram

Något som är riktigt smidigt är att de heller inte alls bor långt ifrån varandra.

– Vi båda bor på Lidingö vilket är väldigt smidigt. Men vi får se. Det är klart att andra planer finns med, men just när vet jag inte, säger Isabella till Hänt om en eventuell ihopflytt.

Erik Selins stöd till Isabellas nya relation

I och med sitt nya förhållande får Isabella stöd från personer som hon tidigare haft en kärleksrelation med. Odd Spångberg, 32, som hon har varit gift med och har barnen Gillis, 6, och Sally, 4, tillsammans med, är glad för hennes skull.

Även fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, som Isabella var tillsammans med förra året, har stöttat Isabella. De avslutade relationen i början av 2020, och slutade upp som väldigt goda vänner.

Erik Selin och Isabella Löwengrip

FOTO: Sven Lindwall/TT

– Odd vet ju att vi träffas. Och gällande Erik så är han en av mina bästa kompisar, så det är inget konstigt, säger Isabella till Hänt och bekräftar att även Erik Selin är medveten om att hon och Paul träffas.

– Han är alltid glad för min skull. Vi var tillsammans ett år och vi skildes åt som jättebra kompisar, avslutar Isabella till Hänt.

Erik Selins egna ord om Paul Sundvik

När Hänt når Erik Selin berättar han om sina tankar kring ex-flickvännens nya kärlekslycka.

– Jag känner faktiskt inte honom och har inte träffat honom. Men det är väl jätteroligt att hon har träffat någon som hon tycker om. Det är bara positivt. Jag känner inte Paul så jag har ingen aning. Men kanske får jag träffa honom någon gång, säger han till Hänt.

Erik håller även med Isabella om att relationen mellan dem är väldigt god. Däremot förklarar han att de nu för tiden inte ses allt för ofta.

– Ja absolut. Det är inga problem alls. Men det är snarare via telefon för det är svårt att resa nu.

AV: Malou Wilson och Gabriella Håkansson

FOTO: TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Senaste nytt