LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Familjen Kardashian: Skandalerna, relationerna och all drama

27 dec, 2019 
AvMoa Alfredsson
Vem har varit ihop med vem?
Här reder Hänt ut alla relationer, skandaler och intriger i Familjen Kardashian.
✔︎ Otrogen mot sin höggravida flickvän – bevis fångades på film!
✔︎ Skilsmässa – 72 dagar efter giftermålet.
✔︎ Romansryktet med Justin Bieber: ”Jag blir utnyttjad!”.
Annons

Klanen Kardashian är världens mest kända familj och i över tio år har vi kunnat följa deras spännande liv i Keeping up with the Kardashians. Men har du koll på alla familjemedlemmars relationer och skandaler?

◼️ ◼️ ◼️

Kim Kardashian i Ellen Degeneres show.
Kim Kardashian.

✔︎ Kim Kardashian, 39

Civil status: Gift med Kanye West, 44. Tillsammans har paret barnen North West, 6, Saint West 3, Chicago West 1 och Psalm West, 6 månader.

❤️ Tidigare dejter/förhållanden 💔

◼️ Nick Lachey, 45 – Efter Nicks skilsmässa från Jessica Simpson 2006 hade Kim Kardashian och Nick Lachey en kort romans. 2013 öppnade Nick upp om den korta relationen till tidningen Details magazine. Även om han inte talade om vad som ledde till uppbrottet hade han ett och annat att säga om Kim.

Annons

– Låt oss säga såhär, vi gick på bio ihop. Ingen följde oss till salongen. Men när vi lämnade bion var det 30 fotografer där, berättade han för tidningen och insinuerade att Kim använt honom för att öka sitt kändisskap.

◼️ Ray J, 38 – Paret träffades när Kim arbetade för Ray J’s syster Brandi och dejtade mellan 2003 till 2006. Vissa hävdar att relationen var början på Kim Ks kändisskap efter att den sexvideo som paret spelat in tillsammans publicerades.

◼️ Nick Cannon, 39 – Paret var tillsammans en kort period mellan 2006 och 2007. Nick sa i en intervju i The Howard Stern Show 2012 att Kim hade ljugit om sexvideon för honom. Enligt Nick hade Kim hävdat att det inte fanns någon video. Enligt ryktet var det kontroversen kring Kims sexvideo som gjorde att relationen med Nick tog slut.

◼️ Reggie Bush, 24 – I början av Keeping up with the Kardashians kunde man få se små glimtar av den amerikanska fotbollsspelaren Reggie, 34. Paret dejtade i tre år innan de gick åt olika håll.

Annons

◼️ Kris Humphries, 34 – Kris och Kim började dejta i slutet av 2010 och förlovade sig i maj 2011. I ett stort tv-sänt bröllop gifte sig paret samma år i augusti. Kim ansökte om skilsmässa endast 72 dagar efter giftermålet.

◼️ Kanye West – Efter många år av vänskap tog Kim och Kanye sin relation till nästa nivå. Paret gifte sig i maj 2014 och har idag fyra barn tillsammans.

Kanye West och Kim Kardashian.

💥 Skandaler

◼️ Sexvideon – skandalen som startade allt!

2002 spelade Kim och hennes dåvarande pojkvän Ray J in en sexvideo som fem år senare publicerades online. Även om det ryktats om att Kim själv skulle ha publicerat videon för att få publicitet försökte hon initialt få ner videon. Men hon nöjde sig senare med fem miljoner dollar i skadestånd från sidan som först publicerat filmen. Idag har videon setts över 200 miljoner gånger.

Annons

◼️ Kim Kardashian vs Taylor Swift

Oavsett om du var team Kim eller team Taylor så kan man inte komma ifrån att beefen med Taylor Swift, 29, blivit något av en skandal för Kim. Allt handlade om att Taylor hävdade att hon inte gett sin tillåtelse till Kanyes Wests låttext där han rappar om att ha sex med Taylor. Kim försvarade sin man genom att publicera ett telefonsamtal mellan Taylor och Kanye på sin Instagram. En stor del av Taylor Swifts album Reputation som hon släppte efter fighten med Mrs Kardashian West sägs handla om Kim.

◼️ Anklagad för kulturell appropriering

Kim har flera gånger anklagats för att felaktigt utnyttja andra kulturer. Hon har bland annat beskyllts för blackface, det vill säga att göra sin hy mörkare i fotograferingar. Hon syns även ofta i rastaflätor vilket hon fått mycket kritik för.

◼️ Ecstasymissbruk

I ett avsnitt av Keeping Up With The Kardashians avslöjade Kim att hon vid flera tillfällen tagit drogen ecstasy. Hon berättade bland annat att hon var hög på drogen när hon spelade in den ökända sexvideon och under sitt första bröllop.

◼️ ◼️ ◼️

Kourtney Kardashian i vit t-shirt i en soffa.
Kourtney Kardashian.

✔︎ Kourtney Kardashian, 40

Civilstatus: Singel. Har barnen Mason, 9, Penelope ,7, och Reign, 4, tillsammans med exet Scott Disick, 36.

Annons

❤️ Tidigare dejter/förhållanden 💔

◼️ Taryll Jackson, 44 – Kourtney och musikern Taryll var ett par mellan 2001 och 2004.

◼️ Scott Disick, 36 – Parets av och på-relation från 2007 till 2015 skapade mycket intriger i Keeping Up. Kourtney hade bland annat svårt för att Scott, som nu lugnat ner sig, festade för mycket. Scott är idag tillsammans med 21-åringen Sofia Richie. Bara för några månader sedan syntes Scott, Sofia och Kourtney på en familjesemester i Finland tillsammans.

Kourtney Kardashian och Justin Bieber lämnade The Nice Guy i West Hollywood tillsammans.
Kourtney Kardashian och Justin Bieber 2015.

◼️ Justin Bieber, 25 – Det ryktades om att Kourtney och Justin hade en kort romans. Paret fångades ett par gånger på bild tillsammans. I en intervju blev Justin utfrågad om sin relation med Kourtney. Sångaren utbrast då: ”Jag blir utnyttjad!”. Uttalandet var sagt halvt på skämt, halvt på allvar. Närmare frågor om romansen vill han inte svara på.

Annons

◼️ Younes Bendjima, 26 – Träffade Kourtney på en nattklubb i Paris, samma natt som systern Kim blev brutalt rånad. Paret gjorde slut i augusti 2018 och efter bara ett par dagar fångades Younes av paparazzi tillsammans med en annan kvinna vilket ska ha gjort Kourtney rasande.

Kourtney Kardashian i bikini.
Kourtney Kardashians son Mason Disick var fotograf till bilden på Instagram.

💥 Skandaler

◼️ Kourtneys sexiga bilder – tagna av sonen

Även om Kourtney är en av de minst skandalomsusade Kardashian-systrarna har hon ändå fått sin beskärda del av kakan. Hon fick mycket kritik efter att hon postade bikinibilder där realitystjärnan poserar sexigt. I texten till bilderna på Instagram skrev hon att det var hennes då åttaåriga son som tagit bilderna.

◼️ ◼️ ◼️

Khloé kardashian och Tristan Thompson
Khloé Kardashian och Tristan Thompson.

✔︎ Khloé Kardashian, 35

Civil status: Singel. Har dottern True, 1, tillsammans med Tristan Thompson.

❤️ Tidigare dejter/förhållanden 💔

Annons

◼️ Lamar Odom, 39 – Khloé och Lamar dejtade bara i en månad innan de bestämde sig för att gifta sig. Paret var officiellt gifta mellan 2009 och 2016 men separerade tre år innan skilsmässan gick igenom. Detta efter att Lamar ska ha haft kraftiga drogproblem samt varit otrogen mot Khloé.

◼️ French Montana, 34 – Khloé dejtade rapparen French Montana i ett år från april 2014.

◼️ Tristan Thompson, 28 – Relationen med Tristan blev omtalad efter att det publicerades videobevis online på att Tristan varit otrogen mot sin då höggravida flickvän Khloé. Paret försökte jobba igenom sina problem för den gemensamma dotterns skull men då slog skandalen till igen. Det blev nämligen känt att Tristan haft ihop det med Kylies BFF Jordyn Woods, 22.

💥 Skandaler

◼️ OJ Simpson som pappa

I många år har det ryktats om att Khloé skulle kunna vara OJ Simpsons dotter. Det finns vissa likheter mellan Khloé och OJ, som var bästa vän med Robert Kardashian. OJ svarade på ryktena i en video i år. I videon förklarar han att han och Robert var som bröder och att han aldrig haft en romantisk relation med Kris. Han säger även att han är stolt över Khloé men att hon inte är hans dotter.

◼️ ◼️ ◼️

Kendall Jenner.
Kendall Jenner.

✔︎ Kendall Jenner, 23

Civil status: Singel.

❤️ Tidigare dejter/förhållanden 💔

◼️ Harry Styles, 25 – Även om Kendall är den mest privata i Kardashian/Jenner-klanen så ryktades det om att hon haft en on/off relation med One Directions Harry Styles, sedan 2013. Paret har synts tillsammans på paparazzibilder genom åren och det rapporterades om att de lämnade årets MET-gala tillsammans.

Annons

◼️ ASAP Rocky, 31 – 2016 gick paret till MET-galan tillsammans och de ska då ha dejtat i över ett år. Enligt rykten var de dock aldrig officiella och på grund av deras upptagna scheman ska paret ha gjort slut.

◼️ Jordan Clarkson, 27 – I början av 2016 hade Kendall en kortlivad romans med basketspelaren Jordan Clarkson. Romansen förevigades dock aldrig av paparazzi eller på sociala medier.

◼️ Blake Griffin, 30 – I juli 2017 bröt NBA spelaren Blake Griffin sin förlovning med flickvännen och mamman till hans barn Brynn Cameron. Kort därefter började han synas överallt tillsammans med Kendall. I februari 2018 när exet Brynn Cameron ansökte om ensam vårdnad om deras gemensamma barn anklagade Brynn Kendall för att vara anledningen till att hennes och Blakes relation tagit slut.

◼️ Ben Simmons, 23 – Fram till maj 2019 dejtade Kendall Ben Simmons. Paret bekräftade aldrig sin relation men sågs bland annat mysa ihop på Khloés fjärde juli-fest. I maj i år kom uppgifter om att paret gjort slut och att Kendall börjat spendera mer tid med sina vänner igen.

Annons

💥 Skandaler

◼️ Pepsi-reklamen

De flesta kommer nog ihåg den ökända Pepsi-reklamen som Kendall frontade 2017. Där målades Pepsi fram som en lösning på bland annat polisbrutalitet. Kendall syns med en Pepsi-burk samtidigt som hon demonstrerar. Reklamen togs bort av märket själva bara dagar efter att den publicerats på grund av all kritik den fick. Pepsi bad senare också om ursäkt till Kendall för att de involverat henne.

◼️ Fyre-festivalen

Kendall var en av många modeller som gjorde reklam för Fyre-festivalen. Festivalen, som promotade sig själv som en lyxigare typ av festival, visade sig istället bli en total katastrof. Efter att festivalen misslyckats tog Kendall bort alla Instagram-inlägg som berörde festivalen.

◼️ ◼️ ◼️

Kylie Jenner.
Kylie Jenner.

✔︎ Kylie Jenner, 22

Civil status: En on/off-relation med rapparen Travis Scott.

❤️ Tidigare dejter/förhållanden 💔

Annons

◼️ Tyga, 29 – Kylies första seriösa relation var med rapparen Tyga som hon var tillsammans med i över tre år. Relationen kantades dock av mycket drama bland annat med Tygas ex Blac Chyna som senare kom att få en dotter tillsammans med Kylies bror Rob. Kylie sägs även ha varit anledningen till att Tyga bröt sin förlovning med Blac Chyna. Kylie och Tygas relation uppmärksammades även på grund av Kylies ålder. Paret har alltid hävdat att de bara varit vänner fram tills att Kylie fyllde 18 år. Men eftersom de började umgås redan när Kylie bara var 14 år har många spekulerat i om det verkligen stämmer.

◼️ ASAP Rocky, 31 – 2015 ryktades det om att Kylie hade en fling med ASAP Rocky som sen även ska ha haft ihop det med systern Kendall.

◼️ Travis Scott, 28 – Bara en månad efter att Kylie och Travis träffats på Coachella blev Kylie gravid med dottern Stormi. Kylie avslöjade inte att hon var gravid och väntade med att berätta för omvärlden tills efter dotterns födsel, även om det ryktats om graviditeten länge. Kylie och Travis sägs ha ett stormigt on/off-förhållande.

Kylie Jenner har ett av- och på-förhållande med Travis Scott.
Kylie Jenner och Travis Scott.

💥 Skandaler

◼️ Läppförstoring

Kylie har länge uppmärksammats för sina läppar som blir allt större med åren. I flera år hävdade hon att hon bara var duktig på att sminka sig och att hon använde en läpp-penna för att ge illusionen av större läppar. Men 2015 erkände hon fillers. Det ryktas om att Kylie ska ha gjort flera ingrepp för att förändra sitt utseende men det är inget som stjärnan själv bekräftat.

Annons

◼️ ”Selfmade” miljardär

I mars 2019 utnämnde tidningen Forbes Kylie till världens yngsta självgjorda dollarmiljardär. Utnämnandet möttes av mycket kritik eftersom många hävdade att Kylie inte alls var så kallat ”self made” utan att hon dragit nytta av sin familjs kändisskap och pengar för att nå sin framgång.

◼️ Olämpliga fotograferingar

En stor del av Kylies jobb är fotograferingar men det betyder inte att det alltid blir rätt. Hon har bland annat fått mycket kritik för en fotografering med tidningen LOVE där hon poserar i en rullstol. Vissa hävdade att detta var ett hån mot personer som faktiskt är rullstolsbundna.

◼️ ◼️ ◼️

Corey Gamble och Kris Jenner.
Corey Gamble och Kris Jenner.

✔︎ Kris Jenner, 63

Civil status: I ett förhållande med Corey Gamble.

❤️ Tidigare dejter/förhållanden 💔

Annons

◼️ Rob Kardashian – Som 22-åring gifte sig Kris med advokaten Rob Kardashian och tillsammans fick de barnen Kourtney, Kim, Khloé och Rob. De skiljde sig 1991 men ska enligt källor ha varit vänner fram tills dess att Rob dog i cancer 2003. I sin biografi erkänner Kris att hon varit otrogen mot Rob i deras relation.

◼️ Bruce/Caitlyn Jenner, 70 – Samma år som skilsmässan med Rob gick igenom träffade Kris OS-medaljören Bruce (idag Caitlyn) Jenner. Tillsammans har de barnen Kendall och Kylie. Paret skilde sig 2013 och samma år kom Bruce ut som transkvinna.

◼️ Corey Gamble, 39 – Idag är Kris tillsammans med Corey och de har varit ett par i fem år. I ett avsnitt av Keeping Up with the Kardashians uttrycker Kris barn oro över relationen med Corey eftersom familjen inte vet så mycket om Coreys anhöriga. Familjerna har nämligen aldrig träffat varandra.

💥 Skandaler

◼️ OJ Simpson

Annons

I flera år har det ryktats om att Kris haft en affär med exmannen Rob Kardashians bästa vän OJ Simpson. Något som Kris alltid hävdat är falskt. Kris var nära vän med Nicole Brown och i rättegången, där OJ anklagades för att ha mördat Nicole, stod Kris på åklagarsidan.

– Jag förstår inte att detta fortfarande kan vara en grej efter 25 år, säger en tårögd Kris Jenner i ett avsnitt av Keeping up efter att ryktena åter blossat upp.

◼️ ◼️ ◼️

Rob Kardashian på gatorna i Thousand Oaks.
Rob Kardashian.

✔︎ Rob Kardashian, 32

Civil status: Singel.

❤️ Tidigare dejter/förhållanden 💔

Blac Chyna, 31 – Tillsammans med Blac Chyna har Rob dottern Dream, 2. Blac Chyna flyttade dock ut från deras gemensamma hem bara en månad efter att Dream kommit till världen. Idag är paret separerade.

Annons

Karrueche Tran – Modellen som tidigare varit i en relation med Chris Brown hade en kort fling med Rob under 2015.

💥 Skandaler

◼️ Gone Girl-incidenten

Under åren har Rob haft en minst sagt strulig relation med sina systrar. Under ett bråk med storasystern Kim publicerade Rob en bild på karaktären Amy ur filmen Gone Girl (som bland annat fejkar sin egen död och sätter dit sin man för mordet) och skrev att det var hans syster Kim på bilden.

◼️ Hämndporr

Relationen med mamman till hans dotter Blac Chyna har varit upp och ned. Och ett lågt ögonblick var när Rob publicerade intima och privata bilder på Chyna på sin Instagram efter att han hävdat att hon varit otrogen mot honom.

◼️ ◼️ ◼️

Caitlyn Jenner var tidigare känd som mannen Bruce Jenner.
Till vänster: Bruce Jenner 2005. Till höger: Caitlyn Jenner 2019 efter könskorrigeringen och namnbytet.

✔︎ Bruce/Caitlyn Jenner, 70

Civil status: I en relation med den nästan 50 år yngre flickvännen Sophia Hutchins.

Annons

◼️ Kris Jenner, 63 – I över 20 år var Bruce tillsammans med Kris. Hur relationen ser ut idag mellan ex-paret är oklart. Kris ska ha blivit väldigt sårad över de saker Caitlyn skrev om henne i sin självbiografi. Bland annat anklagar Caitlyn Kris för att ha undanhållit gemensamma pengar under deras relation.

◼️ Sophia Hutchins, 23 – Hela 47 år skiljer det mellan Caitlyn och hennes flickvän Sophia. Men paret har mycket gemensamt då Sophia också kommit ut som transkvinna. Det har ryktats mycket om att paret är förlovade och att de planerar att skaffa barn tillsammans.

Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins.
Caitlyn och Sophia träffades genom en gemensam vän.

💥 Skandaler

◼️ Relationen med Donald Trump

Caitlyn har aldrig hymlat med det faktum att hon är en republikan vilket hon fått kritik för eftersom republikanerna anses ha en mer konservativ syn på HBTQ-frågor. Under det förra valet stöttade hon Trump efter att han blivit vald som republikanernas representant. Men 2018 erkände hon att den nuvarande presidenten inte gjort tillräckligt för transpersoners rättigheter.

Foto: TT

Annons