LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Därför läggs Keeping up with the Kardashians ner

09 sep, 2020 
Därför läggs Keeping up with the Kardashians ned
Det är med sorg i hjärtat som Kim Kardashian nu avslöjar att succéprogrammet Keeping up with the Kardashians läggs ner.
Totalt blev det 21 säsonger av realityshowen, men någon gång fick det helt enkelt vara nog.
”Utan Keeping up with The Kardashians skulle jag inte vara där jag är idag”, skriver Kim Kardashian på Instagram.
Annons
Här är allt du vill veta om Keeping up with the KardashiansBrand logo
Här är allt du vill veta om Keeping up with the Kardashians

Den otroligt populära realityshowen Keeping up with the Kardashians har skänkt mycket glädje till tittarna under alla år. Det drog igång redan 2007 och är uppskattat av människor över hela världen. Familjen som syns i tv-rutan består av mamma Kris Jenner och barnen Kim KardashianKourtney KardashianKhloé KardashianRob KardashianKendall Jenner och Kylie Jenner.

Även Kris ex-partner Caitlyn Jenner var med i showen tidigare, men hoppade av efter säsong 13. Programmet har nu hållit på i 20 säsonger, men det blir ingen fortsatt inspelning av succéshowen. Under onsdagen avslöjade Kim Kardashian för sina 188 miljoner följare och fans på Instagram att realityserien nu läggs ner.

”Beslutat att ta farväl”

Kim Kardashians riktar sina ord rakt till fansen, och det är en hel del tacksamhet som framförs.

”Det är med tyngd i hjärtat som vi som familj har fattat det svåra beslutet att ta farväl av ‘Keeping Up with the Kardashians’. Efter vad som kommer att bli 14 år, 20 säsonger, hundratals episoder och många spin-off-program, är vi så tacksamma till alla er som har tittat och följt oss under alla dessa år”, skriver Kim på Instagram och fortsätter:

Annons

”Genom de goda tiderna, de dåliga tiderna, lyckan, tårarna, de många relationerna och barnen”.

Kim bekänner att de alltid kommer att vårda de minnen och människor som de träffat på under vägen.

”Tack till de tusentals individer och företag som har varit en del av denna upplevelse”, skriver Kim och avslöjar att det blir en ytterligare säsong innan det läggs ned:

”Vår sista säsong kommer att sändas tidigt nästa år 2021. Utan ‘Keeping up with The Kardashians’ skulle jag inte vara där jag är idag. Jag är så otroligt tacksam för alla som har sett och stöttat mig och min familj de senaste 14 otroliga åren. Denna show gjorde oss vem vi är och jag kommer alltid att vara i skuld till alla som spelade en roll för att forma våra karriärer och förändra våra liv för alltid”. 

Kardashians
FOTO: Instagram

Därför läggs realityserien ned

Den populära realityserien hade premiär redan år 2007 och familjen Kardashian/Jenner blev kända och älskade av hela världen.

Kim tackar alla som någonsin varit inblandade i produktionen och jobbat med familjen. Men allt har sin tid och det blir helt enkelt ingen mer realityshow med The Kardashians, förutom sista säsongen som visas våren 2021.

FOTO: NIPI/TT, AP/TT

Annons