Därför vill inte Pernilla Wahlgrens nya kille vara med i Wahlgrens värld

PERNILLA WAHLGREN

Pernilla Wahlgren har nu bekräftat att hon dejtar någon och det verkar som att kärleken sprudlar mellan dem.
Dottern Bianca var först med att avslöja allt detta – men kommer han vilja vara med i Wahlgrens värld?
– Han har inget intresse av det, säger Pernilla.

Allas vår Pernilla Wahlgren, 53, syns överallt. Du hittar henne i två tv-program, dels den egna realityserien Wahlgrens värld men även i Masked singer, som en av medlemmarna i panelen. Förutom tv-sammanhang är Pernilla poddare och influencer, då hon driver en blogg och är aktiv på sociala medier.

I Wahlgrens värld följer vi främst Pernilla och dottern Bianca Ingrosso, 26, om livets alla delar och de två har ofta hyllats för ärlighet i programmet. Allt filmas och i serien syns även Biancas pojkvän Phillipe Cohen, 26, Pernillas föräldrar och syskon men även Pernillas resterande barn Benjamin Ingrosso, Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren emellanåt.

Med andra ord så är Pernillas alla närmaste ofta med i serien titt som tätt. På allt detta har hon börjat dejta en person, vilket Bianca avslöjade i podcasten Ursäkta. Men kommer den nya mannen vilja vara med i Wahlgrens värld?

LÄS MER: LÖGNEN Filips nya relation – efter uppbrottet från Graaf

Pernillas nya hus – bygger lyxvilla på Lidingö

Och ja, det går minst sagt bra för Pernilla, du visste väl dessutom att hon hinner med att vara show-artist? Hon har prisats för sin show Kort, glad och tacksam och hann dessutom påbörja en till turné med showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Förutom detta så är hon i full gång med att bygga ett sprillans nytt hus på Lidingö. Planen är att hon ska kunna fira jul i huset i år, tidigare har hon delat med sig av bilder på villan på Instagram.

Pernilla Wahlgrens nya kärlek om oron över Wahlgrens värld

I sin egen podcast Wahlgren & Wistam har Pernilla bekräftat att hon dejtar en kille. Sedan dess har frågor från fans och följare strömmat in och i senaste avsnittet berättar hon om varför hon valt att inte besvara dem.

– Man vill ju ha den där första tiden för sig själv och jag har faktiskt ingen anledning att gå ut och berätta vad han heter eller vem han är eller någonting. Och han har inget intresse av det heller, säger Pernilla.

Hon avslöjar även ytterligare detaljer om kärleken. Bland annat att han tog upp frågan om Wahlgrens värld redan första gången de träffades.

– Första dejten vi var på så frågade han just det, och sa ”jag fattar inte hur det går till att ha en realityserie. Har ni folk som filmar hela tiden?” Jag svarade ”gud ja, hela tiden. Om du tittar runt dig just nu så sitter det kameror runt väggarna.” säger Pernilla Wahlgren.

Hon avslöjar också att dejten aldrig ska ha sett realityserien och att han kommer hålla sig undan från offentligheten ett tag till.

Däremot har Pernilla pratat om vem hon dejtar i de inspelningar som pågår just nu, men ifall det kommer tas med i höstens säsong återstår att se. Just nu verkar dejten inte ha något intresse att vara med i programmet.

– När Wahlgrens värld sänds om ett halvår finns det nog mycket jag kommer sitta och prata om. Det är det som är så skönt, att man har så lång tid på sig så då kan jag ju känna vad jag vill ha med, säger Pernilla Wahlgren.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnar Filip Lamprecht Stockholm efter Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Här är alla singelkillar som söker kärleken i Fem killar i veckan

FOTO: Kanal 5