Pernilla Wahlgren avslöjar nya detaljer om sin romans

10 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Pernilla Wahlgren
Att Pernilla Wahlgren har börjat dejta är det nog ingen som har missat. I podden Wahlgren & Wistam avslöjar hon nu nya detaljer om den omtalade dejten.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Hela nöjessverige stannade upp när Bianca Ingrosso plötsligt droppade den stora bomben att hennes mamma Pernilla Wahlgren har börjat dejta någon. Det var i podden Ursäkta som Bianca berättade den stora nyheten, och efter det har många gjort desperata försök till att lista ut vem det är.

Pernilla har själv hintat om att detta stämmer men har för det mesta varit rätt så hemlig - till senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam, då hon plötsligt bekräftar att hon faktiskt dejtar någon på riktigt.

– Tänk att jag kan sitta här och berätta det. Tjejen som bara "nej dejting är ingenting för mig". Nej, det är kul ju!, säger hon i podden.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om nya relationen: "Det går upp och ner"

Men när Sofia Wistam frågar Pernilla om hon hela tiden går runt med pirr i magen nu svarar hon att det går upp och ner. Då Pernilla varit singel väldigt länge har hon nämligen blivit van vid att vara själv och är därför inte helt bekväm med att gå för fort fram.

Annons

– Det går upp och ner verkligen. Jag är ju otroligt van att vara själv och otroligt ovan att dejta, så ibland känner jag att jag har ett behov av att verkligen vara själv. Så min transportsträcka är ju lite längre, så man får inte gå för fort på, säger hon i podden.

När Sofia då frågar vad det är hon vill göra när hon är själv svarar hon:

– Ibland vill jag bara vara själv hemma och sen har jag ju alltid umgåtts otroligt mycket med mina barn och min familj och mina kompisar.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om nya kärleken

Pernilla har tidigare berättat att dejten inte har träffat hennes familj än, men det verkar ändå vara någon i familjen som har fått hälsa på honom trots allt.

– Nej..eller nja..Någon kanske. Men nej, vi är inte där än. Men just nu känns allt väldigt bra och väldigt okomplicerat, säger hon nämligen när Sofia frågar om han har träffat barnen.

Och när de börjar prata om sommaren som är runt hörnet avslöjar hon också att han gillar att åka båt.

Annons

– Ja och han kan köra båt. Så rätt vad det är när du sitter där på Sandhamn med Magnus och tror att ni ska ha egentid så kommer vi!, säger hon till Sofia och skrattar.

Annons