Därför förlovar sig inte Mikael Sandström och Lotta Engberg

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Mikael Sandström och Lotta Engbergs kärlek går som på räls. Livet som sambo går utmärkt och Mikaels tillvaro är roligare än någonsin tack vare Lotta. Men varför förlovar sig inte turturduvorna? Nu svarar Mikael på frågan alla undrar över.

Det finns väl ingen som kan ha missat Lotta Engberg, 58, och Mikael Sandströms, 62, kärlekssaga vid det här laget? Turturduvorna träffades som genom en offentlig flirt från Lottas sida vilket Mikael blev väldigt smickrad av.

I början av mars flyttade paret till deras gemensamma hus i Göteborg och numera är de sambos och lyckligare än någonsin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: ÖDEBESKED Petra och Davids framtid i Let's dance

Mikael Sandström om att vara sambo med Lotta – så är första tiden

Mikael tog sitt pick och pack och flyttade till Lottas älskade Göteborg. I en tidigare intervju med Hänt så svarade Mikael på frågan om hur det känns att ha blivit sambos och svaret blev att det minst sagt är spännande!

– Det känns jättespännande, på väldigt många olika sätt. Det är så mycket roligare! Nu har jag någon annan att ta hänsyn till.

Han berättade även att han är mycket tacksam som har träffat Lotta, tillvaron enligt Mikael är numera mycket mer fartfylld och rolig.

– Allt är så mycket roligare, hon är verkligen en intensiv och levnadsglad person. Det bästa med henne är väldigt mycket, mycket är bra. Hon gör tillvaron mycket gladare och roligare.

Samtidigt konstaterade Mikael att det är en omställning att ha flyttat till en annan stad.

– Det är en omställning, jag kan inte säga att Göteborg är min hemstad. Men jag har ju sommarställe här nere och det blir bra på många sätt. Men det klart det är en omställning och att flytta ihop med någon efter att ha bott själv i tretton år.

Därför förlovar sig inte Mikael och Lotta

I en intervju med Aftonbladet förklarade Mikael att han kan tänka sig att gifta sig, men att han inte vill skynda på något.

– Är mitt sinne så öppet att jag kan tänka mig att gifta mig igen? Där är svaret ja. Men jag vill inte förstöra något genom att skynda för fort. Det går ju fort som fan ändå, säger han.

På frågan om förlovning blir svaret likt det ovan att tiden inte är inne ännu och att det i sig inte skulle tillföra något för relationen.

– Det kommer nog komma av sig självt. Men det finns inga sådana planer nu. Just nu känner jag inte att en förlovning skulle tillföra något. Det skulle inte höja temperaturen, den är redan hög, säger han.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om nya kärleken – nu är det officiellt

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar mot Lotta Engbergs inslag i Bingolotto – ”chockad”

FOTO: TV4 / DEROS ANDERS/Aftonbladet