LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens egna ord om nya kärleken

10 maj, 2021 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är öppen om såväl privatliv som karriär, och för ett tag sedan avslöjade dottern Bianca Ingrosso dessutom Pernillas nya romans – vilket nu Pernilla bekräftar i sin egen podd att det är officiellt.
– Just nu känns allting väldigt bra och okomplicerat, säger hon.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Poddaren, artisten, influencern och programledaren Pernilla Wahlgren, 53, syns just nu lite överallt. Förutom att glänsa den egna reality-serien Wahlgrens värld är hon just nu högaktuell som en av panel-medlemmarna i det nya musikprogrammet The Masked Singer, tillsammans med Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai. Och det råder ingen tvekan om att det går bra för Pernilla hon har gissat rätt på flera kändisar än så länge som dolt sig under masken, bland andra Robert Wells och Sven Melander.

I Wahlgrens värld har vi sedan flera år tillbaka har vi fått följa Pernilla och Bianca Ingrosso, 26, genom livets framgångar och motgångar. Och de båda är kända för att vara väldigt öppna om livet, tittarna har fått känna familjen på en helt annan nivå än tidigare, då de filmar både bråk, skratt och tårar.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om romansen – är officiellt

Efter flera år som singel så har även Pernilla nu börjat dejta! Och det var i första hand Pernillas dotter Bianca Ingrosso som avslöjade att hon dejtar någon, detta gjorde Bianca i podcasten Ursäkta.

Annons

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, berättade Bianca i podden.

– Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar.

Pernilla avslöjar nu själv hur det ligger till i sin egen podcast Wahlgren & Wistam. Det var när poddkollegan Sofia Wistam frågade om det var officiellt att Pernilla dejtar varpå hon svarade:

– Ja, jo men det är det ju. Tjejen som bah ”nej dejting är inget för mig”, men det är ju kul ju, säger Pernilla.

– Jag är så sjukt glad för dig, säger Sofia tillbaka.

Pernillas nya beslut – vill inte introducera dejten till familjen

Samtidigt berättar Pernilla att hon är van att vara själv och inte särskilt van att dejta.

– Det går upp och ner, jag är också otroligt van att vara själv och otroligt ovan att dejta. Ibland känner jag ett behov av att vara själv, säger Pernilla.

– Jag umgås otroligt mycket med mina barn, familj och kompisar. I och med att vi inte är ett par så har de inte träffats än. Nej vi är inte där än, säger hon och lägger till:

– Just nu känns allting väldigt bra och okomplicerat.

FOTO: TV4 / Kanal 5

Annons