Bianca Ingrossos pik till Robinson-deltagaren Johanna Thorén

Bianca Ingrosso och Johanna Thorén

Robinson 2021 är mer än halvvägs och årets säsong har bjudit på både dunder och brak! En som reagerade på veckans avsnitt var ingen mindre än Bianca Ingrosso som tyckte att en av deltagarna uttryckte sig klumpigt.
”Aj aj aj vilket ocharmigt beteende”, skriver influencern.

Bianca Ingrosso, 26, gör succé i både tv-rutan och som entreprenör. Förutom att titulera sig som tv-personlighet så är hon även influencer och jurymedlem i Talang. Genom åren har vi kunnat följa tv-profilen tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 53, i reality-serien Wahlgrens värld.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Mikaels starka ord om Lotta – så lever de idag: "Omställning"
Exklusivt

Bianca i bråk med Benjamin efter åsikten om skönhetsingrepp

Bianca är utöver entreprenör flitig på Youtube där hon uppdaterar flera gånger i veckan. Och i senaste vloggen så rök hon ihop med lillebror Benjamin Ingrosso, 23, på en födelsedagsmiddag.

Det ska enligt Bianca ha handlat om att Benjamin kommenterat och uttryckt sig om hennes utseende och skönhetsingrepp, likt fillers.

– Vi hade det så trevligt och gott på La perla, men jag och Benjamin började bråka där på kvällen, som syskon ibland gör säger hon och fortsätter:

– Bröder har en tendens att påpeka ens utseende och ens fillers. Han tror att jag lagt fillers i mina kinder just för att jag kan bli väldigt svullen på mornarna. Och det stör mig, för jag har aldrig lagt i fillers i mina kinder.

Bianca Ingrossos vassa pik till Robinson-deltagaren efter bråket

Bianca Ingrosso verkar dessutom följa Robinson flitigt och reagerade på ett avsnitt väldigt starkt. Det var nämligen så att deltagarna som åkte ur pristävlingen fick sätta sig på en bänk vid sidan av tävlingsbanan. En av dem var Johanna Thorén, men istället för att hejarop så kom det lite oväntade kommentarer.

– Jag fattar inte hur det kan ta så lång tid. Jag läste matte 5 i skolan, så att det här... Easy peasy, sa hon under programmet följt av:

– Det här är helt absurt faktiskt, hur korkade är de?

Detta fick deltagaren Joanna Swica att reagera väldigt starkt. I en tidigare intervju med Hänt förklarade Joanna hur hon kände där och då.

– Nej men jag fick ju reda på det när vi var klara. Då kom hon fram och sa att "hur svårt kan det vara", men då sa jag "nej men asså det är inte så lätt", berättade Joanna för Hänt.

Det var inte bara Joanna som reagerade utan Bianca uttryckte på sin Instagram-story att deltagarens ord inte var okej.

FOTO: INSTAGRAM

Till videon skrev Bianca: ”Aj aj aj vilket ocharmigt beteende av den där Johanna genom hela avsnittet”

Följt av orden: ”Ska du säga spydiga kommentarer så stå för dem mina vänner”

Hänt har sökt Johanna Thorén för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Joanna Swica om konflikten med Johanna Thorén i Robinson

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord till Phillipe efter återföreningen med Bianca

FOTO: Youtube / TV4