Joanna Swica om konflikten med Johanna Thorén i Robinson

Joanna Swica, Johanna Thorén
Exklusivt

I kvällens avsnitt av Robinson tar sig Joanna Swica till sista momentet i pristävlingen. Men efteråt fick hon höra att Johanna Thorén kallade henne korkad. Nu berättar Joanna för Hänt om sin syn på saken.

Årets säsong av Robinson börjar bli allt mer spännande. Gränslandet har startats upp, lagen har slagits samman och deltagarna har börjat pakta rejält.

LÄS MER: Robinson-Elias om romansryktet med Olivia

I kvällens pristävling kan man även se att det börjar uppstå en viss avundsjuka och sportsliga avvikelser mellan deltagarna. Det var efter att Joanna Swica, Olivia Baldwin, William Seth Wenzel, och Rickard Länta tagit sig till det sista momentet i tävlingen, som konflikten uppstod.

Momentet bestod av sudoku, och det märktes tydligt att det var knepigt då det tog över 15 minuter för deltagarna att så småningom klura ut pusslet. Enligt Joanna kan det ha berott på pressen och stressen, i hennes fall.

– Jag har inte så lätt för siffror och det är under press och det här är inte min grej, säger hon till Hänt.

Elaka kommentarerna från Johanna Thorén

Deltagarna som åkte ur pristävlingen fick sätta sig på en bänk vid sidan av tävlingsbanan. En av dem var Johanna Thorén, men istället för att heja på de andra så kom det lite andra kommentarer från hennes håll.

– Jag fattar inte hur det kan ta så lång tid. Jag läste matte 5 i skolan, så att det här... Easy peasy, säger hon i programmet.

Men kommentarerna från Johanna slutade inte där, allt eftersom tiden gick så tyckte hon att det blev mer och mer konstigt att deltagarna inte löste pusslet.

– Det här är helt absurt faktiskt, hur korkade är de?, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter tävlingen valde Joanna att ta upp saken med Johanna. Nu berättar hon för Hänt hur hon kände där och då.

– Nej men jag fick ju reda på det när vi var klara. Då kom hon fram och sa att "hur svårt kan det vara", men då sa jag "nej men asså det är inte så lätt", säger Joanna och fortsätter:

– Och sen så ser man att Annica kommer fram till mig och säger nånting till mig. Då berättade hon vad Johanna sagt på läktaren.

Pristävling i Robinson

Sista momentet var sudoku.

Foto: TV4

Så är relationen mellan Joanna och Johanna idag

Faktum är att Joanna inte fick hela bilden av Annica Lundgren Frisk, för nu i efterhand kan hon se att Johanna sagt ännu mer än vad hon fick veta där och då.

– Nu när jag har sett det så tänkte jag "oj det var ändå rätt mycket hon sa", jag visste inte att det skulle va så mycket hon satt och sa, förklarar Joanna.

Deltagarna har ingen kontakt idag och Joanna menar på att man inte klickar med alla helt enkelt. Och hon berättar även att hon tror att Johanna inte hade räknat med att hennes kommentarer skulle filmas.

– Jag tror bara att hon inte var beredd på att det skulle filmas, i och med att hon viskar. Vi alla har sagt saker under programmet om vi kanske inte helt menar, det är en speciell situation och jag tror inte hon var beredd på att det skulle komma fram, att Annica skulle berätta det för mig. Jag tror heller inte att hon var beredd på att jag skulle ta upp det med henne direkt. Men det gjorde jag och sen var det inget mer med det.

Hänt har sökt Johanna Thorén för en kommentar.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Joanna Swica berättar sanningen bakom kollapsen i Robinson – det hände sedan

LÄS OCKSÅ: Robinson-Joannas egna ord om bråket med Olivia Baldwin