TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sanna Nielsens glädjebesked efter frånvaron – släpper ny låt

10 maj, 2021 
SANNA NIELSEN
Artisten och den omtyckta programledaren Sanna Nielsen förbereder sig för fullt för att leda tittarna ännu en gång genom Allsång på Skansen sommaren 2021. Nu kommer hon dessutom med ett glädjebesked för fansen.
”Jag är så spänd över detta..och lite nervös”, skriver hon.
Annons
Sanna Nielsen om förändringen inför allsångenBrand logo
Sanna Nielsen om förändringen inför allsången

Den folkkära och omtyckta programledaren och artisten Sanna Nielsen, 36, slog igenom redan som 11-åring när hon hamnade på svensktoppen med låten Till en fågel. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och med åren har hon bland annat fått programledarroller för två av Sveriges största musikprogram: Allsång på Skansen och Melodifestivalen.

Sedan flera år tillbaka är hon tillsammans med gitarristen Joakim Ramsell. Och för ett år sedan bytte de två rum, kök och balkong i Årsta mot en stor villa med tomt i Tyresö, strax utanför Stockholm.

Sanna Nielsens avslöjande om Allsång på Skansen 2021

2020 blev inte ett vanligt år. Normalt så präglas Allsång på Skansen av en stor publik sjungandes till låtar och sommarvisor. Sanna har lett programmet sedan 2016 och har avslöjat att Allsång på Skansen kommer att äga rum även denna sommar.

Annons

I ett inlägg på Instagram berättade hon för sina följare hur hon förbereder sig inför sommarens allsång!

”Bra dag idag. Allsångsmöte med bästa gänget där vi hann gå igenom 420 allsånger. Det är drygt 100 kvar att gå igenom innan vi valt klart. Det är ett arbete som jag tycker är jättekul att vara med på. Det är också svårt för det finns så många som man vill ha med såklart som inte alltid får plats, men det kommer bli bra! Kom precis hem efter att ha gjort en trevlig intervju som ni kommer få läsa om i sommar och nu ska jag packa väskan för en fotografering i morgon till ett kommande projekt vi planerar och det får ni veta mer om senare...”

Sanna Nielsens glädjebesked för karriären – släpper ny låt

Förutom att jobba som programledare så är Sanna Nielsen musikalstjärna och artist. Du minns väl att hon kammade hem Melodifestivalen 2014 med låten Undo? Utöver den vinsten så har hon deltagit i tävlingen hela sju gånger.

Annons

Nu avslöjar artisten att hon alltid har med sig ett skrivblock så hon kan stanna upp och skriva ner ord eller meningar till låtar. Dessutom berättar hon om en ny låt som kommer att släppas inom snar framtid.

”Jag har alltid med mig min textbok, överallt. Om det kommer något ord eller mening som jag inte vill glömma så finns de där..i min lilla bok. I den finns även texten till min nya låt som släpps snart och jag är så spänd över detta..och lite nervös, som alltid.”

I kommentarsfältet återfinns oräkneligt många hurrarop och jubel – det verkar onekligen som att fansen och följarna saknat Sanna!

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons