LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Nielsen om okända kampen inför Allsång på Skansen 2021

13 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Sanna Nielsen
Snart är det dags för det folkkära programmet Allsång på Skansen att kicka igång ännu ett år.
Nu avslöjar programledaren Sanna Nielsen vad som faktiskt försiggår bakom kulisserna.
”Svårt”, skriver hon.
Annons
Allt om Sanna NielsenBrand logo
Allt om Sanna Nielsen

Den folkkära programledaren och artisten Sanna Nielsen slog igenom redan som 11-åring när hon hamnade på svensktoppen med låten Till en fågel. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och med åren har hon bland annat fått programledarroller för två av Sveriges största musikprogram - Allsång på Skansen och Melodifestivalen.

Sanna har med andra ord inte behövt oroa sig över att inte få jobb, men under förra året blev det plötsligt annorlunda när det hon jobbade med ställdes in. Men nu meddelar artistenatt hon minst sagt är på banan igen.

Sanna Nielsen om att bli arbetslös

Förra året fick Sanna den eftertraktade rollen som Fanny Brice i musikalen Funny Girl!, och glädjen var total. Men plötsligt hände det som många befarade – musikalen var tvungen att ställas in på grund av den rådande pandemin. Plötsligt stod Sanna med varken jobb eller svar på hur den kommande tiden skulle se ut. I en intervju med SVT berättade hon om den frustrerande situationen.

Annons

– Nej men för det första så är det fruktansvärt tråkigt att det ställs in såklart. Det här var ju en drömroll att göra och en musikal som var helt fantastisk att få uppleva på scen också, men det absolut viktigaste är ju att vi ska bromsa smittspridningen, sa hon då innan hon fortsatte:

– Jag har ingen aning om någonting än så länge. Jag vet jag bara att jag inte ska åka ner till Malmö och spela den här älskade föreställningen som jag har njutit av så himla mycket. Utan nu blir det tid för hem och jag går ju all in för att pynta huset och bakar varje dag som en vila på ett vis och försöker landa i det här.

Nya avslöjandet om Allsång på Skansen 2021

Men Sanna Nielsen tog sig ur den oklara tiden och har idag fullt sikte på Allsång på Skansen som kommer att äga rum även denna sommar. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu för sina följare hur de förbereder sig inför sommarens stora händelse.

”Bra dag idag på Allsångsmötet med bästa gänget där vi hann gå igenom 420 allsånger. Det är drygt 100 kvar att gå igenom innan vi valt klart. Det är ett arbete som jag tycker är jättekul att vara med på. Det är också svårt för det finns så många som man vill ha med såklart som inte alltid får plats, men det kommer bli bra!”, skriver Sanna Nielsen.

Och i kommentarsfältet är det många som skriver att de ser fram emot att programmet ska sändas igen.

”Du är bäst! Vi längtar till allsången!”, skriver bland annat en följare.

”Oj, vad jag längtar tills Allsången kör igång! Då är det sommar”, skriver en annan.

Annons