LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistams sorg efter insikten med sonen Texas

12 apr, 2021 
Sofia Wistam

Sofia Wistam är just nu aktuell i Den stora hälsoresan som går på Discovery+. Förutom att synas i tv-rutan med Sofias änglar så öppnar hon nu upp sig om sorgen efter sin förändring i relationen med sonen.
– Han pratar ingenting med mig, säger Sofia.

Annons
Allt om Sofia WistamBrand logo
Allt om Sofia Wistam

Sofia Wistam, 54, är just nu aktuell i programmet Den stora hälsoresan som går på Discovery+. Realityserien bygger på det kontroversiella träningskonceptet 16 weeks of hell. Tillsammans med Kalle Moraeus, Marika Karlsson, Patrick Ekwall, Viktor Frisk och Magnus Wislander ska Sofia genomgå ett av de tuffaste träningsprogram man kan föreställa sig.

Förutom att synas i tv-rutan med sitt egna program Sofias änglar så har hon en av Sveriges största poddar tillsammans med Pernilla Wahlgren med namn Wahlgren & Wistam.

Sofia Wistam om bråken med dottern Sindy Rahm

Sofia Wistam har fyra barn, den äldsta heter Kid Eriksson som hon har tillsammans med Thomas ”Orup” Eriksson, följt av dottern Sindy Rahm som hon fick tillsammans med Anders Rahm.

Idag är Sofia lyckligt gift med kärleken Magnus Wistam, 52 och de har tillsammans sönerna Texas Wistam och Lennox Wistam.

I podden har Sofia berättat om bråken med dottern Sindy i samband med att podd-kollegan Pernilla öppnade upp sig om det omtalade bråket med Bianca i Wahlgrens värd.

Annons

– Det händer ju i många hem. Även i mitt hem. Jag kommer verkligen ihåg det. Min dotter är ju så arg på mig för att jag ältar det här, men sista gången jag grät inför henne var ju ett sånt här klassiskt bråk. Hon dissade mig och var så elak så jag började gråta och hon bara "tycker du synd om dig själv nu bara?". Hon var så hård mot mig så jag lovade mig själv att aldrig gråta inför henne mer. Även när vi bråkar, berättade Sofia.

Sofia Wistams sorg – efter förändringen i relationen med sonen

Pernilla och Sofia är kända för att vara öppna i sin podd och det var Sofia även denna gång när hon pratade om sorgen över sin relation med sonen Texas just nu.

– Jag är så avundsjuk på dig som har en sådan kontakt med dina barn, säger Sofia och fortsätter:

– För just nu kan jag säga att Texas, 16-åringen, ja det är som frigörelseprocess. Vi har pratat om det förut. Både jag och Magnus står där och liksom ser hur han bara passerar. Det är så jäkla tråkigt. Och det känns verkligen som han försvinner och jag vet, Kid säger det, det är en period, det är en ålder. Och jag vet ju det någonstans.

– Men jag längtar tills han ska komma tillbaks för det känns som att jag vet inte vad som händer i hans liv. Han pratar ingenting med mig, säger Sofia.

FOTO: Karin Törnblom/TT // Cornelia Nordström/Expressen/TT

Annons