LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Alversjö visar upp nya lägenheten

12 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Jenny Alversjö har några tuffa år bakom sig.
Men nu visar hon upp nya lyckan efter att ha köpt drömlägenheten.
”Äntligen några tavlor på plats”, skriver Jenny Alversjö på Instagram.
Annons
Lotta Lundgren flyttar – se alla bilder på lyxiga lägenheten härBrand logo
Lotta Lundgren flyttar – se alla bilder på lyxiga lägenheten här

Jenny Alversjö, 47, har som programledare för Nyhetsmorgon snabbt blivit en av TV4:s största profiler. 2017 separerade hon och ex-maken Patrik Larsson och efter det var hon singel i drygt två år innan hon träffade Anders Bernunger genom gemensamma vänner.

Lyckan var total när hon visade upp nya kärleken på Instagram för två år sedan.

– Då hade vi dejtat ett bra tag, och till slut blir det ohållbart att smyga med det, har Jenny tidigare sagt om förhållandet i en intervju.

Pojkvännens stöd till Jenny Alversjö

Snart skulle dock paret utsättas för en rejäl prövning då Jenny bara några dagar efter inlägget på Instagram drabbades av en stroke.

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla”, skrev Jenny i ett Instagram-inlägg då.

Efter händelsen var Jenny tvungen att långtidssjukskriva sig från uppdragen hos TV4 och det var en lång väg tillbaka. Vid sin sida hade hon Anders som hjälpte henne genom den tuffa tiden.

Annons

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, har Jenny sagt i en intervju med Expressen om Anders fina stöd.

Visar upp nya lägenheten

Idag är Jenny tillbaka på jobbet och mår bra. Dessutom kom hon för en tid sedan med ett glädjebesked då hon köpt en riktig drömlägenhet. På Instagram visar hon nu upp den nya lägenheten som börjar komma i ordning efter flytten.

Det går långsamt framåt! Äntligen några tavlor på plats. Nu fattas bara allt annat..”, skriver Jenny Alversjö till ett kort klipp från den nya bostaden.

FOTO: TT

Annons