Lena Philipssons avgörande glädjebesked – fått coronavaccin

Lena Philipsson

Artisten Lena Philipsson fick både ris och ros för sin programledarinsats i Melodifestivalen 2021.
Men efter programledarrollen försvann hon helt– fram tills nu då hon firar något stort som hon stolt visar upp för fansen!
”Grattis”, skriver Magnus Uggla till artisten.

Artisten, schlagerdrottningen och programledaren Lena Philipsson, 55, har inte synts till lika flitigt som förr. Anledningen är coronapandemin som ställt till det för Lenas artisteri. Men efter ett år av tystnad så dök hon upp som en av programledarna i Melodifestivalen 2021 tillsammans med Christer Björkman.

Efter sin insats som programledare fick hon både ris och ros av tittarna. Flera var snabba med att kommentera vad de tyckte om Lena på plattformen Facebook.

”Tycker Lena är alldeles för fräck i sin humor”, skrev en. Följt av en annan som istället hyllade henne: ”Så bra! Hon är superproffsig programledare ikväll”.

LÄS MER: SVAR PÅ TAL TV4 om Pegs anklagelser mot Let's dance
Exklusivt

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lena Philipssons ärliga ord om att stå i rampljuset

Lena är en av Sveriges mest folkkära artister och har levererat hits som Det gör ont, Kärleken är evig och Dansa i neon. Genom åren har många också riktat ögonen mot hennes kärleksliv, som i media ofta beskrivits som ”turbulent”.

När Lena nyligen gästade Alexander Pärleros podd Framgångspodden beskrev hon sin syn på att vara så offentlig.

– Man får ju lov att vara väldigt tacksam över att det har gått så bra och att folk vill komma och titta på mig. Det får man ju vara väldigt glad över. Men när det kommer till själva kändisskapet, att bli igenkänd utomhus och när man går omkring helt vanligt i någon butik eller så, har jag inte riktigt blivit bekväm med, berättade hon.

När det kommer till Lenas kärleksliv har hon förstått att många är intresserade, och att hon blivit tvungen att lära sig att leva efter det.

– Jag vet inte riktigt hur det har blivit så. Men det känns lite som att det har lagts sig när det gäller mig och det är väl för att jag har hållit mig undan. Jag redovisar ingenting eller syns inte utåt och så.

Lena Philipssons glädjebesked – har fått första dosen vaccin

Lena har tidigare uttryckt missnöje över regeringens hantering av coronapandemin sett till musikbranschen. Senast som i april pikade hon kulturminister Amanda Lind om att det skulle vara ett aprilskämt att de ger miljarder till kultur och idrott.

”1 april?”, skrev Lena då när regeringen kom med beskedet.

Men nu verkar Lena sikta på en comeback, då hon kommer med ett glädjebesked för fansen – hon har nämligen fått första dosen vaccin, vilket hon stolt visar upp på Instagram!

”Nyvaccinerad! Trevlig helg”, skriver hon till bilden.

Flera av Lenas kollegor uttrycker sin glädje för artisten, bland andra Magnus Uggla och Charlotte Perrelli som skrev: ”Grattis” och ”Snyggt!”. Följt av Nanne Grönvall som skrev ”Toppen!!!”.

LÄS OCKSÅ: Patricia Borgs lyxliv med Björn Borg – efter husförsäljningen

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielssons besked för musiken – nu berättar hon för fansen

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT / FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

SENASTE NYTT!