ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4:s svar på Peg Parneviks kritik mot Let's dance

07 maj, 2021 
Peg Parnevik Let's dance
Det har stormat kring Let's dance senaste tiden. Förutom att det är ett av Sveriges främsta underhållningsprogram så har det riktats kritik mot programmet – bland annat av deltagaren Filip Lamprechts flickvän Peg Parnevik som menar att TV4 skämtat på hennes bekostnad.
Nu bemöter TV4 kritiken.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Det har minst sagt stormat kring Let's dance senaste tiden. Romansrykten, kritik, drastiskt avhopp och skador är bara förnamnet. Vi nåddes förra veckan av beskedet att schlagerdrottningen Carola Häggkvist, 54, lämnar programmet med omedelbar verkan på grund av brist på återhämtning och utmattningssyndrom.

I ett Instagram-inlägg förklarade artisten den verkliga anledningen om varför hon hoppade av.

”När man tappar aptiten och sömnen uteblir för att kroppen går på högvarv. Senast i lördags slog yrseln till och luften tog slut vid några tillfällen att jag inte kunde andas. Vart går gränsen? Hur långt ska man pusha sig? När ska man säga till att nu räcker det? Jag har reagerat ett flertal gånger över det tuffa tempot till produktionen men fått till svar att så är upplägget”, skrev Carola då.

Efter uppbrottsryktet – Peg Parnevik går i terapi med Filip Lamprecht

En som fortfarande är kvar i tävlingen är Filip Lamprecht, 24, som dansar tillsammans med danspartnern Linn Hegdal.

Annons

Filip Lamprecht är tillsammans med artisten Peg Parnevik, 25. Och de två har inte haft det lätt under programmets gång. Det var efter ett romansrykte mellan Filip och Linn som Peg beslöt sig för att stänga ner sociala medier, kort därefter avföljde hon även pojkvännen Filip.

Peg avslöjade även nyligen i sin och systern Pennys podd Pillowtalk att hon och Filip tvingats börja gå i parterapi – anledningen är uppståndelsen kring Let's dance. Hon konstaterade att Let's dance har påverkat relationen mellan henne och Filip.

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här, berättade Peg.

TV4:s svar på Peg Parneviks kritik mot Let's dance

I samma avsnitt skickade Peg dessutom en rejäl känga till TV4 och produktionen i Let's dance, då hon ansåg att de har skämtat på hennes bekostnad.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, berättade Peg.

Annons

När Hänt når TV4 om frågan hur de bemöter Peg Parneviks kritik blir svaret att de inte haft avsikt att skämta på någons bekostnad.

– Vi vet inte vad som kan ha uppfattats som att att vi skämtat på hennes bekostnad. Vi önskar Peg allt väl, säger Fia Fång exekutiv producent för programmet.

FOTO: TV4 / Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons